Apple’ın Eylül’de tanıtacağı ürünler ortaya çıktı! Kullanıcıları neler bekliyor?

Teknoloji tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Eylül ayına sayılı günler kaldı. Apple, Eylül ayında merakla beklenen iPhone 14'ü tanıtacak. Apple'ın Eylül etkinliğinde başka hangi ürünler tanıtılacak? İşte tüm detaylar…
Apple’ın Eylül’de tanıtacağı ürünler ortaya çıktı! Kullanıcıları neler bekliyor?

Teknoloji gelişmelerini yakından takip edenlerin bildiği gibi Eylül ayları artık Apple ile bütünleşmiş durumda. Zira dev teknoloji ve akıllı telefon markası Apple, Eylül aylarında yeni iPhone ürünlerini ve diğer yeni ürünlerini tanıtıyor. Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını nedeniyle bu tanıtım bir ay ertelenmiş olsa da Apple söz konusu tanıtım etkinliklerini her yıl Eylül ayında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Apple’ın iPhone 14 ve diğer yeni ürünlerini tanıtacağı Eylül ayına artık 1 ay kaldı. Bu tanıtım etkinliğinde iPhone 14, kullanıcıların gözde ürünü olacak ancak Apple, bu etkinlikte yine 4 yeni model duyuracak.

IPHONE MODELLERİNDE NE GELECEK?

Apple’ın Eylül etkinliğinde iPhone 14 Mini yerine iPhone 14 Max duyurulacak. Bu model, Pro olmayan modeller ile kıyaslandığında daha büyük ekranlı bir model olarak kullanıcılara sunulacak. Diğer iki model de iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ürünleri olacak. Tanıtım öncesinde, normal modellerin halihazırda iPhone 13’te kullanılan Apple A15 Bionic işlemciden güç alacağı belirtiliyor ve bununla birlikte Pro modellerinde yeni tasarım, daha iyi bir işlemci ve daha iyi bir kamera bekleniyor.

APPLE WATCH SERIES 8 GELİYOR

Apple’ın Eylül’de tanıtacağı ürünler ortaya çıktı! Kullanıcıları neler bekliyor?

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg’den Mark Guman, Apple’ın 2022’de akıllı saat konusunda sürpriz yeniliklerle kullanıcılarına karşısına çıkacağını dile getirmişti. Bu kapsamda iPhone 14 ile birlikte tanıtılacak olan Apple Watch Series 8 ürününün da daha iyi bir pil ömrüne, vücut ısısı sensörüne ve önceki Apple Watch ürünlerine göre daha farklı bir ekran tasarımına sahip olacağı ifade ediliyor. Bu etkinlikte, Watch SE modelinin yenilenmiş versiyonunun tanıtılması bekleniyor.

AIRPODS 2’NİN TANITILMA İHTİMALİ VAR

Apple’ın Eylül etkinliğinde ayrıca merakla beklenen AirPods Pro 2’nin de tanıtılma ihtimali bulunuyor. 9to4Mac tarafından sunulan bilgilere göre mevcut tasarımın büyük ölçüde muhafaza edildiği yeni kulaklık, Apple’ın kendi ses işlemcisi H1’in bir sonraki sürümünü barındırıyor olacak. Ayrıca iddialara göre AirPods Pro 2’nin Bluetooth 5.2 teknolojisini de destekleyen ilk kulaklık olacak.