Lansman hazırlığında olan Apple'dan tarihi açık arttırma: Kutusunda iPhone, 35 bin dolara satıldı!

Teknoloji devlerinden biri olarak gösterilen Apple, yeni iPhone 14 serisi ve Apple Watch modeli için tanıtım gecesine hazırlanırken, tarihi bir açık arttırmaya daha ev sahipliği yaptı. İlk iPhone ve ilk iPod rekor seviyelerden alıcılarına kavuştu. İşte Apple’ın tarihi açık arttırmalarına ilişkin ayr
Lansman hazırlığında olan Apple'dan tarihi açık arttırma: Kutusunda iPhone, 35 bin dolara satıldı!

Teknoloji devi Apple lansman gecesine günler kala iki açık arttırma oturumu düzenledi. İlk cihazlarını açık arttırma yolu ile satışa sunan Apple, tarihi satış seviyeleri ile herkesi şaşırtmayı başardı.

KUTULARINDA APPLE ÜRÜNLERİ AÇIK ARTTIRMA İLE SATIŞA SUNULDU!

Apple tarafından düzenlenen iki açık arttırma oturumu teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Teknoloji devi firma tarafından üretilen ilk iPhone ve ilk iPod, kutuları hiç açılmamış bir vaziyette fiyat tekliflerine açıldı.

REKOR SEVİYELERDEN ALICILARINA KAVUŞTULAR!

Lansman hazırlığında olan Apple'dan tarihi açık arttırma: Kutusunda iPhone, 35 bin dolara satıldı!

Apple tarafından düzenlenen açık arttırma oturumları, teknoloji severler tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. İlk iPhone ve ilk iPod satışının yapıldığı açık arttırmalar için teklif edilen fiyatlar, dudakları uçuklattı.

Apple tarafından yapılan resmi açıklamaya göre kutusu henüz açılmamış olan ilk iPhone 35 bin 414 dolara satıldı. Kutusu açılmamış olan ilk iPod’un satış fiyatı ise 25 bin dolar olarak açıklandı.

LANSMAN GECESİNE GÜNLER KALDI!

Apple’ın eski modellerine ilişkin düzenlenen açık arttırmalar ve sonucunda telaffuz edilen rekor satış seviyeleri gündemi meşgul ederken, Apple’ın tanıtım gecesi için de geri sayım başladı. Tanıtım geceleri tüm dünya tarafından canlı olarak seyredilen ve oldukça ilgi gören Apple, yeni ürünlerini kamuoyuna tanıtmak için sabırsızlanmaya başladı.

Sene başından bu yana tanıtım gecesinin ne zaman yapılacağı konusunda araştırmaların yapılmasını sağlayan Apple, geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklama yayınladı. Yayınladığı açıklamada yeni ürünlerini 7 Eylül tarihinde saat 20:00’de tanıtacağını bildiren Apple, tüketicilerin heyecanlanmasını sağladı.

Apple’ın 7 Eylül tarihinde düzenleyecek olduğu tanıtım gecesinde iPhone 14 serisini ve Apple Watch Pro modelini tanıtması beklenirken, bazı bilgiler de kamuoyuna sızdırıldı. Apple’ın yeni iPhone 14 serisinde pembe renkten vazgeçtiği, yeni renginin mor olduğu iddia edildi. Hatta bazı kullanıcılar iPhone 14’e ilişkin görüntüler paylaşarak yeni telefonun görüntüsünün ifşa olduğunu iddia etti.