Merakla beklenen Samsung Galaxy Buds 2 Pro kulaklığın tanıtımından günler önce fiyatı açıklandı!

Akıllı telefonlarında, kamera tarafında çığı açmaya hazırlanan Samsung, Galaxy Buds 2 Pro kulaklığı ile dikkatleri çekti. Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun fiyatı etiketi ortaya çıkarken, ürün fiyat konusunda nasıl bir yol izliyor? İşte detaylar…
Merakla beklenen Samsung Galaxy Buds 2 Pro kulaklığın tanıtımından günler önce fiyatı açıklandı!

Samsung’un 10 Ağustos 2022 tarihinde düzenlemesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliği için teknoloji tutkunları geri sayıma başladı. Merakla beklenen etkinlikte uzun bir süredir merak edilen Galaxy Z Fold4, Z Flip4 ve Watch 5 modellerine ek olarak bir de Galaxy Buds 2 Pro görücüye çıkacak. Giyilebilir teknolojinin hızlanarak büyüdüğü piyasada Samsung, pazardaki yerini güçlendirmek istiyor. Bu kapsamda teknoloji devi şirket için bu kulaklık büyük bir önem arz ediyor. Merakla beklenen Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde Galaxy Buds 2 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı. Peki Samsung fiyat konusunda nasıl bir yol izliyor?

GALAXY BUDS 2 PRO FİYATI AÇIKLANDI

Merakla beklenen Samsung Galaxy Buds 2 Pro kulaklığın tanıtımından günler önce fiyatı açıklandı!

10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde vitrine çıkacak olan Galaxy Buds 2 Pro’nun fiyatı, henüz etkinlik gelmeden günler öncesinde 9to5Google tarafından paylaşıldı. Gelen açıklamaya göre merakla ve heyecanla beklenen bu kulaklık, ilk etapta 229,99 dolar fiyat ile raflardaki yerini alacak. Elbette bu fiyat etiketi, ürünün ABD pazarındaki fiyatı olacak ancak fiyatın, ABD dışındaki pazarlara da benzer fiyat seviyesinden yansıması bekleniyor. Öte yandan fiyatın, selefine göre 30 dolar daha fazla olması da dikkat çekiyor.

TEKNİK TARAFTA NE TÜR FARKLILIKLAR OLACAK?

Fiyat bilgisi ortaya çıkan ve merakla beklenen kulaklıkla ilgili şu anda çok da fazla teknik detay ortaya çıkmadı. Ancak elde edilen bilgilere ve gündeme gelen iddialara göre Galaxy Buds 2 Pro, 24 bit ses desteğine sahip olacak ve ürün beyaz, mor ve grafit renk seçenekleri ile vitrindeki yerini almaya başlayacak. Ayrıca ürünün daha önceden sızdırılmış olan görsellerine bakıldığında, renk tarafında ürünün selefinden çok da farklı seçenekler sunmadığı görülüyor. Ancak yine de teknik tarafta bazı değişiklikler kullanıcıları bekliyor.

Örneğin başta aktif gürültü engelleme seçeneği olmak üzere tüm özelliklerin geliştirildiği bu üründe pil ömrünün de uzatıldığı ifade ediliyor. Ayrıca kablosuz kulaklığın mikrofon ve dış sesi algılama kalitesinin de geliştirildiği belirtiliyor.