Netflix üyelik ücretlerine zam geldi! Netflix temel, standart, özel paket ücretleri kaç TL oldu?

Dijital yayın platformu Netflix’in Türkiye fiyatlarına zam yapıldığı açıklandı. Netflix fiyatları ne kadar oldu? Netflix üyelik ücretleri kaç TL oldu?
Netflix üyelik ücretlerine zam geldi! Netflix temel, standart, özel paket ücretleri kaç TL oldu?

Disney Plus’ın piyasaya girmesi ile beraber abonelerini hızlı bir şekilde kaybeden Netflix şimdi de Türkiye fiyatlşarına yaptığı zam ile gündem oldu. Netflix aboneleri artık çok daha fazla üyelik ücreti ödemek zorunda kalacaklar. Peki Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix’in hangi üyelik paketinin ücreti kaç TL’ye yükseldi?

SON ZAM NİSAN AYINDA YAPILMIŞTI!

Netflix tüm dünyada son aylarda ciddi bir gerileme yaşıyor. Abonelerini kaybeden Netflix bu konuda personellerini işten çıkararak cezalandırma yoluna dahi başvurmuştu. Ancak Disney Plus’ın piyasaya girmesi Netflix için son darbe oldu. Netflix Türkiye fiyatlarına en son zam Nisan 2022’de yapılmıştı. O günden beri zam yapılmayan abonelik ücretlerine bugünden itibaren yeni bir zam geldi.


NETFLİX PAKET FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Netflix platformunda üç ayrı üyelik paketi bulunuyor. Bugün yeni zamlar gelmeden önce Netflix’in temel paketi 37,99 TL, standart paketi 57,99 TL ve özel paketi de 77,99 TL’ydi. Nisan ayından bugüne kadar bu fiyatlar geçerliydi. Ancak bugün gelen yeni zamlarla beraber temel paket 45,99 TL’ye, standart paket 69,99 TL’ye ve özel paket ise 93,99 TL’ye yükseldi. Bu fiyatların bugünden itibaren geçerli olduğu bildirildi.

NETFLİX NE İŞE YARAR?

Dijital yayın platformlarından olan Netflix, abonelerine çok özel imkanlar sunmaktadır. Sayısız sinema, dizi ve belgesel seçeneklerini abonelerine sunan Netflix özel yapımlar ile de sinema keyfini evlere taşımaktadır. Türkiye için hem özel sinema filmleri hem de diziler yapan platform ilk çıktığı dönem çok büyük ilgi görmüştür. Ancak son dönemlerde bu ilgide önemli derecede yavaşlamalar meydana geldi.