Suzuki SUV modelinde inanılmaz fiyatlarını duyurdu! Temmuz kampanyası kaçmaz!

En büyük pazarlarından birine Türkiye’de sahip olan Suzuki, SUV modeliyle dikkatleri çekti. Hatchback fiyatına Suzuki SUV modeli, “kaçmaz” dedirtirken, uzmanlar araç sahibi olmak isteyenlerin bu listeyi mutlaka incelemesi gerektiğini söylüyor.
Suzuki SUV modelinde inanılmaz fiyatlarını duyurdu! Temmuz kampanyası kaçmaz!

Ülkemizde araç sahibi olmak, son yıllarda çok zor bir hale geldi. Vergilerdeki artış, akaryakıt fiyatlarındaki artış, küresel enflasyonla birlikte yurtiçinde yüksek oranlarda yükselen enflasyon, döviz kurlarında görülen artışlar derken araç fiyatları cep yakan seviyelere ulaştı. Bu nedenle de araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, otomobil markalarının sunduğu kampanyaları ve fırsatları araştırarak, araç alma sürecini en uygun fiyatlarda tamamlamak istiyor. Bu kapsamda bir yeni kampanya da Türkiye’de büyük bir pazara sahip olan Suzuki’den geldi. Suzuki SUV fiyatının hatchback fiyatlarında alıcılara sunulması, “bu fırsat kaçmaz” dedirtti. İşte Suzuki Jimmy Temmuz 2022 fiyat listesi ve detaylar…

SUZUKI JIMMY DONANIM ÖZELLİKLERİ

Suzuki Jimmy, ikonik olarak özgün görünüşünün yanı sıra estetik, kompakt ve hafif arazi olmanın özelliklerini, pratiklik ve işlevsellik olarak kullanıcılara sunuyor. Sağlam bir arazi aracı olarak tercih edilen Suzuki, sağlam bir merdiven saşi, üç geniş gövde açısı, helezon yaylı 3 kollu sabit aks ve arazi takviyesine sahip değişken zamanlı 4x4 özellikleri sayesinde sağlamlığını koruyor. Öte yandan Maksimum tork ve çekiş için vites 4L moduna, düz arazi yollarında ve karlı yollarda daha yüksek hıza ulaşılabilmesi için 4H moduna alınması tavsiye ediliyor. Ayrıca daha yumuşak kullanım ve yakıt tasarrufu içinse 2H (2x2) moduna alınması öneriliyor.

YAKIT TÜKETİMİ VE MOTOR ÖZELLİKLERİ

Suzuki SUV modelinde inanılmaz fiyatlarını duyurdu! Temmuz kampanyası kaçmaz!

Suzuki Jimmy, 1.5 GLX Benzinli 4 silindirli, çok noktalı yakıt enjeksiyonlu motor 102 PS maksimum güç ve 130 Nm tork üretiyor. Ayrıca Suzuki Jimmy’ye 4 ileri otomatik vites de entegre edilmiş. Boş ağırlığı 1.110 kg olan Suzuki Jimmy, yüklü halde 1.435 kg ağırlığa kadar ulaşabiliyor. Azami 140 km/s hıza ulaşan Suzuki Jimmy, şehir içi 100 km’de 8,4 litre, şehir dışında 6,9 litre yakıt tüketiyor.

SUZUKI JIMMY TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ

Aracın iç donanımında 9 inç dokunmatik multimedya sistemi, Apple Carplay, Android Auto Desteği, geri görüş kamerası, otomatik klima, hız sabitleyici, ön koltuk ısıtması bulunuyor. Tüm bu özellikleri ile Suzuki Jimmy Temmuz 2022 fiyat listesi şöyle:

  • 1.5 Allgrip 4AT GLX (tek renk) benzinli otomatik 4x4 – 869 bin TL
  • 1.5 Allgrip 4AT GLX (çift renk) benzinli otomatik 4x4 – 846 bin TL