Uygun fiyatlı akıllı cihaz arayanların dikkatine: 48 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefonlar, 2399 TL'den satışta!

Gelişen teknolojinin en önemli ürünlerinden olan akıllı telefonlar, artan fiyatları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Mevcut ekonomik şartlar çerçevesinde uygun fiyatlı akıllı telefon sahibi olmak isteyenler için düşük fiyatlı, yüksek performanslı akıllı telefonlar yayınlandı.
Uygun fiyatlı akıllı cihaz arayanların dikkatine: 48 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefonlar, 2399 TL'den satışta!

Akıllı telefon fiyatlarının uçuk rakamlara ulaşmasının ardından yayınlanan bir çalışmanın sonuçları, 2 bin TL civarında da yüksek kamera performansına sahip olan akıllı cihazlara sahip olunabileceğini ortaya koydu.

AKILLI TELEFON FİYATLARI FAHİŞ SEVİYELERE ULAŞTI!

Geçtiğimiz senenin eylül ayında yükseliş trendine giren dolar kuru, beraberinde diğer kurların ve altın fiyatlarının da yükselmesine sebep olarak ekonomi piyasalarını tepetaklak etmişti. Aralık ayının ortasına gelindiğinde tüm müdahalelere rağmen istenen seviyelere geriletilemeyen döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan tüm hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi piyasaları tarafından kaydedilen olumsuz gelişmelerden en çok etkilenen sektörlerden birisi de akıllı cihaz sektörü oldu. Yedek parçaların maliyetlerinde gözlenen artışın cihaz fiyatlarına direkt olarak yansıması, yeni dönemde telefon değiştirmek isteyen tüketicilerin hayallerini suya düşürdü.

UYGUN FİYATLI AKILLI TELEFONLAR DUYURULDU!

Akıllı telefon sektöründe yürütülen bir çalışma sonucunda, sektörde satışta olan uygun fiyatlı ancak yüksek performanslı akıllı cihazlar tüketicilere duyuruldu. Sektör temsilcileri özellikle kamera çözünürlükleri oldukça yüksek olan akıllı cihazların, fiyat performans ürünü olduklarına dikkat çekti.

Yakın zamanda dolar kurunda gözlenen agresif çıkış ile birlikte akıllı cihazların daha da zamlanabileceklerine dikkat çeken sektör temsilcileri, söz konusu uygun fiyatlı yüksek performanslı cihazların kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

DÜŞÜK FİYATLI YÜKSEK KAMERA PERFORMANSLI AKILLI TELEFONLAR!

Uygun fiyatlı akıllı cihaz arayanların dikkatine: 48 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefonlar, 2399 TL'den satışta!

Akıllı cihaz sektöründe yürütülen bir çalışma sonucunda oluşturulan uygun fiyatlı akıllı cihaz listesi, tüketiciler tarafından büyük ilgi gördü. Söz konusu listede yer alan cihazlar ve satış fiyatları, şu şekilde duyuruldu:

  • Elephone E10: 2.399 TL

  • Tecno Spark 7T: 2.949 TL

  • Hiking A23: 3.149 TL

  • Trident A25: 3.179 TL

  • Elephone PX Pro: 3.299 TL

  • Elephone E10 Pro: 3.299 TL