Yalnızlığa çare WhatsApp'tan geldi: O özellik sayesinde kendi kendinize mesaj atabileceksiniz!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Yalnızlığa çare olacak WhatsApp özelliği, sosyal medya kullanıcılarının ilgilerini çekmeyi başardı. İşte WhatsApp’ın yeni özelliği…
Yalnızlığa çare WhatsApp'tan geldi: O özellik sayesinde kendi kendinize mesaj atabileceksiniz!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte tüketici ihtiyaçları da farklı yöne evrilmeye başladı. Bulunduğu yerden dünyanın bir ucunda olan diğer kişiler ile anında iletişime geçmek isteyen kullanıcılar, sosyal medya uygulamalarını kullanmaya başlarken pazarda da buna bağlı olarak büyük bir rekabet oluştu. Bu rekabetten başarı ile çıkabilen uygulamalardan olan WhatsApp’ın, yeni bir özellik üzerinde çalıştığı öğrenildi.

YENİ ÖZELLİĞİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

WhatsApp kullanıcılarının kendilerine mesaj gönderebilmelerini sağlayan Beta sürümü özelliğinin birçok kullanıcı tarafından tercih edildiğini fark eden WhatsApp yönetimi, söz konusu özelliğin herkes tarafından kullanılabilmesi için harekete geçti. Bu hareket ile birlikte yeni çalışmalarına başladığı iddia edilen WhatsApp’ın kısa süre içerisinde kendi kendine mesaj atabilme özelliğini herkes için kullanılabilir hale getirmesi bekleniyor.

ÖNCEDEN SADECE BETA SÜRÜMÜNDE KULLANILABİLİYORDU!

Yalnızlığa çare WhatsApp'tan geldi: O özellik sayesinde kendi kendinize mesaj atabileceksiniz!

Pazarda bulunan pek çok rakibine kıyas ile hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olmayı başaran WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp’ın yeni özelliği büyük dikkat çekerken söz konusu özelliğin güncelleme çalışmalarından önce nasıl kullanıldığı merak konusu oldu.

Grup konuşmaları, şahsi konuşmalar, ses kayıtları, görüntülü aramalar, emojiler, durum paylaşımları ve daha pek çok özellikle ile sosyal medya kullanıcılarına hizmet veren WhatsApp, bundan önce kişilerin kendilerine mesaj atabilmelerini sağlıyordu. Ancak bu özelliğinin kullanımına yalnızca Beta sürümünde izin veren WhatsApp, özelliğin devreye girebilmesi için Web sürümünden bir davetiye gönderilmesini şart koşuyordu.

YENİ ÖZELLİK NE ZAMAN KULLANILABİLECEK?

Şu an hala test aşamasında olan ve üzerinde geliştirme çalışmaları yürütülen kendi kendine mesaj atabilme özelliğinin ne zaman kullanılabileceği merak konusu oldu. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmayan WhatsApp, her sürümden kendine mesaj atabilme özelliği için tarih vermedi.