4 Şubat Uşak TOKİ sonuçları açıklandı! TOKİ Uşak Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı kura sonucu ve yedek listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen çekiliş doğrultusunda 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında ev sahibi olacak şanslı vatandaşlar merakla kura çekimlerinin yapılmasını beklerken her gün farklı şehirdeki vatandaşlar için kura çekilişi düzenlenmeye devam ediyor.
4 Şubat Uşak TOKİ sonuçları açıklandı! TOKİ Uşak Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı kura sonucu ve yedek listesi

Milyonların merakla beklediği TOKİ sonuçları il il açıklanmaya devam ederken bugün Uşak ve çevresi TOKİ kura çekilişi açıklanıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan Yüzyılın Projesi olarak adlandırılan TOKİ milyonlarca vatandaş tarafından başvuru yapılırken bugün Uşak ve çevresinde gerçekleşecek çekiliş sonucu merak edildi. 

UŞAK TOKİ KURA ÇEKİMİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen çekiliş doğrultusunda  'İlk Evim İlk İş Yerim'  projesi kapsamında ev sahibi olacak şanslı vatandaşlar merakla kura çekimlerinin yapılmasını beklerken her gün farklı şehirdeki vatandaşlar için kura çekilişi düzenlenmeye devam ediyor. Uşak yedek ve asıl isim listesi bugünün çekiliş konusunda yer alırken vatandaşlar merakla araştırmalarına devam ediyor. 

Milyonlarca dar gelirli vatandaşın ev sahibi olabilmesi için başlatılan proje kapsamında orta gelirlilerin ev sahibi olması amaçlanmış ve başvurular bu doğrultuda gerçekleşmişti. Özellikle de milyonlarca gence hitap eden TOKİ Sosyal Konut Projesinin kura çekimleri başlarken il il devam eden kura çekimleri büyük ilgi görmeye devam ediyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekimi 4 Şubat Uşak'ta gerçekleşirken vatandaşlar yedek ve asıl isim listesini merak ediyor. 

UŞAK TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

4 Şubat Cumartesi Uşak TOKİ kura çekim sonuçları bugünün en çok aratılan konu başlıkları arasında yer aldı. Ev sahibi olma hayallerine oldukça yaklaşan milyonlarca vatandaş kura çekim sonuçlarını oldukça merak ederken 'Uşak TOKİ kura çekim sonucu' başlığı arama motorlarında aratılmaya devam ediyor. 

Uşak Merkez'de 570 konut, Eşme 3. Etap'ta 158 konut ve Ulubey'de i 118 konutun inşa edilmesi beklenirken vatandaşlar inşa edilecek konutlar için çekilecek kura sonuçlarını merakla beklemeye devam ediyor. 

UŞAK TOKİ KURA ÇEKİMİ YEDEK VE ASİL İSİM LİSTESİ

TOKİ kura seçimi Uşak için 4 Şubat tarihinde saat 10:00'da başlayacaktır. Uşak TOKİ kura çekimini TOKİ'nin resmi Youtube hesabı üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Canlı şekilde yayınlanan sonuçların ardından konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların isimleri ise e-Devlet üzerinde açıklanıyor.