Düzce Cumayeri Gölyaka Gümüşova Merkez Beyköy Boğaziçi Yığılca kura çekilişi 2+1 3+1 sonuçları isim listesi

TOKİ Düzce kura çekilişi takvimi bugün yapılan Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez ilçesi Beyköy ve Boğaziçi, Yığılca konut projesi için hak sahipleri belirlendi. Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları ismi listesi!
Düzce Cumayeri Gölyaka Gümüşova Merkez Beyköy Boğaziçi Yığılca kura çekilişi 2+1 3+1 sonuçları isim listesi

TOKİ Düzce kura çekilişi bugün yapılan yeni kura çekimi ile tamamlandı. Satışa sunulan tüm konutlar için hak sahipleri belirlenirken böylelikle Düzce projesinde takvim sona ermiş oldu. Kurada adı çıkan kişiler ev sahibi olmaya hak kazanırken diğer kişiler için ise 5 iş günü sonrasında TOKİ başvuru parası iadesi yapılacak. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 2022 sosyal konut projesinde başvurular Eylül ayında alınmaya başlanmış ve Ekim ayının sonu itibari ile başvuru süreci tamamlanmıştı. Başvuru ekranının kapanması ile kura çekilişi takvimi hazırlanmaya başlanırken 7 Kasım tarihi itibari ile ilk çekiliş Ardahan iliyle başlamış sonrasında ise TOKİ etaplar halinde kura çekimi tarihlerini haftalık olarak açıklamaya başlamıştı. 3 Aralık 2022 tarihi itibari ile kura çekiminde bugün sıra Düzce iline geldi. 

DÜZCE TOKİ KURA SONUÇLARI LİSTESİ 2+1 VE 3+1 ÇEKİLİŞ SORGULAMA EKRANI! 

TOKİ'nin 3 Aralık 2022 Cumartesi günü kura çekimi takviminde sıra Düzce'ye geldi. TOKİ Düzce kura çekilişi ile beklenen hak sahipleri için bugün son kura çekimi yapıldı. Dün gerçekleştirilen Düzce Kaynaşlı ve Merkez ilçesi çekilişleri sonrasında bugün kalan ilçeler için isim listeleri belirlendi. 

Bugün yapılan kura çekimi ile;

DÜZCE İLİ CUMAYERİ İLÇESİ 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ ÇİLİMLİ İLÇESİ 50/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ GÖLYAKA İLÇESİ 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ GÜMÜŞOVA İLÇESİ 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ MERKEZ İLÇESİ (BEYKÖY) 50/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ MERKEZ İLÇESİ (BOĞAZİÇİ) 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

DÜZCE İLİ YIĞILCA İLÇESİ 80/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için hak sahipleri belirlendi. Belirlenen hak sahiplerinin isim listesi akşam saatlerinde e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden öğrenilebilecek.