Erzincan TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama 21 Kasım 2022!

TOKİ 250.000 sosyal konut projesi kapsamında Erzincan’da noter kurasıyla 2+1 ve 3+1 toplam 1.147 konutun hak sahipleri belirleniyor. Erzincan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!
Erzincan TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama 21 Kasım 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 250 bin sosyal konut projesinde kura çekimlerine devam ediliyor. TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenler başvurularını 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapmışlardı. Başvuruların sona ermesinin ardından ise 7 Kasım’dan itibaren sırasıyla illerde kura çekimleri yapılıyor. 21 Kasım 2022 Pazartesi günü de kura çekim sırası Erzincan’ın oldu.

TOKİ KURA ÇEKİMLERİ İLE HAK SAHİPLERİNİ BELİRLİYOR

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan 2+1 ve 3+1 konutların hak sahiplerini noter huzurunda çekilen kura ile belirliyor. Son olarak Gaziantep ve Erzurum gibi iki önemli şehrin kuraları çekilmişti. Bu illerde yapılacak olan sosyal konutların kimler tarafından satın alınacakları TOKİ kurası ile belirlendi. Ayrıca Kilis, Muş, Bingöl gibi illerde de kura çekimleri yapıldı. Hak sahibi vatandaşların isim listeleri ise TOKİ tarafından yayınlandı.

TOKİ ERZİNCAN SOSYAL KONUT KURA SONUÇLARI 2022!

Erzincan TOKİ sosyal konut kura çekimi bugün yapılıyor. Daha önce başvurusunu yapmış olan vatandaşlar isimlerinin kura çekiminde çıkmasını dört gözle bekliyorlar. 21 Kasım 2022 TOKİ Erzincan kura çekimi ile toplam 1.147 konutu satın alma hakkı elde edecek vatandaşlar belirlenecek. Hem 2+1 hem de 3+1 konutlar için yapılacak olan kura çekiminin ardından sonuçlar TOKİ tarafından ilan edilecek.

TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ NASIL İZLENİR?

TOKİ’nin sosyal konut kura çekimlerinin nasıl izlenebileceği merak ediliyor. Vatandaşlar TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden bu kura çekimlerini anı anına takip edebilirler. Ayrıca yine TOKİ’nin Youtube hesabından sosyal konut kura çekimleri canlı olarak yayınlanıyor. Bu izleme seçeneklerinden birisi kullanılarak anlık olarak noter kurasında çıkan isimler takip edilebiliyor.

TOKİ SOSYAL KONUT KURA SONUCU SORGULAMA!

TOKİ sosyal konut kura sonucu sorgulama en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bugün TOKİ Erzincan sosyal konut kuraları çekiliyor. Çekiliş sonuçları ise kura çekimi tamamlandıktan sonra E-Devlet üzerinden TC kimlik numarası girilerek sorgulanabilir. Bunun için E-Devlet’te arama bölümüne “TOKİ kura sonucu” yazarak arama yapmak yeterli oluyor. Çıkan hizmet ekranından işlemler yapılarak kura sonucu sorgulaması yapılabiliyor.