Karaman Bölükyazı TOKİ kura sonuçları açıklandı! 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama

TOKİ Karaman Bölükyazı konut projesi için başvuru yapanlar arasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Toki Karaman Bölükyazı kura çekilişi sonuçları isim listesi Temmuz 2022!
Karaman Bölükyazı TOKİ kura sonuçları açıklandı! 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişiler için ucuz TOKİ konut projeleri için başvuru ve satış dönemleri devam ediyor. TOKİ bir yandan yeni konut projeleri için satış duyuruları yayımlayarak başvuruları almaya devam ederken bir yandan da başvuru süreci tamamlanan projeler için kura çekilişlerini yaparak hak sahiplerini belirliyor. 

Bu projelerden biri de TOKİ Karaman Bölükyazı kura çekilişi olarak öne çıktı. TOKİ Karaman Bölükyazı kura çekilişi noter huzurunda yapılırken satışa sunulan ucuz konutlar için başvuru sahipleri arasında ev sahibi olmaya hak kazanan şanslı isimler belirlenmiş oldu. TOKİ Karaman Bölükyazı kura çekilişi sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı?

TOKİ KARAMAN BÖLÜKYAZI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2+1 VE 3+1 İSİM LİSTESİ YAYIMLANDI MI?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan kura çekimi ile hak sahipleri belirlendi. TOKİ tarımköy projeleri arasında yer alan Karaman Merkez Bölükyazı'da inşa edileceği duyurulan Orta Gelir Grubunda yer alan (2+1) toplam 178 adet konut için hak sahipleri yapılan kura çekimi ile noter huzurunda ilan edilmiş oldu. 

Pandemi nedeni ile alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılan kura çekiminde noter huzurunda başvuru sahipleri arasında ev sahibi olmaya hak kazanan 178 şanslı kişi belirlenmiş oldu. 

Karaman Bölükyazı TOKİ kura sonuçları açıklandı! 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama

TOKİ KURA SONUCU NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan kura çekimleri canlı olarak kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanmakta olup aynı zamanda TOKİ GOV TR internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden de sorgulanabilmektedir. E devlet sitesine giriş yaptıktan sonra arama bölümüne TOKİ kura sonucu sorgulama yazarak ilgili ekrana ulaşabilirsiniz.