Son 3 güne girildi! Başvurmayan kaçıracak, TOKİ'den yüzde 25 indirim!

TOKİ tarafından başlatılan yüzde 25 indirim kampanyasında son düzlüğe girildi. 3 gün içerisinde başvuru yapmayanlar yüzde 25 indirim imkanından yararlanamayacaklar.
Son 3 güne girildi! Başvurmayan kaçıracak, TOKİ'den yüzde 25 indirim!

Türkiye’de sosyal konut yapımı ile farklı bir seviyeye ulaşan TOKİ tarafından vatandaşlara yılın belirli dönemlerinde bazı özel imkanlar sağlanıyor. Bu özel imkanların başında ise yüzde 25 indirim kampanyası geliyor. Her yıl 1 veya 2 defa düzenlenen bu kampanya ile TOKİ’den konut alarak taksit ödeyen vatandaşlara indirim imkanı sağlanıyor. Vatandaşlar borçlarını yüzde 25 indirimli olarak geriye ödeme imkanı elde edebiliyorlar. 24 Nisan’da başlatılan TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son günlere girildi.

TOKİ’DEN YÜZDE 25 İNDİRİM!

TOKİ tarafından verilen imkana göre başvuru yapan vatandaşlar TOKİ’den satın aldıkları konutlar ve işyerleri için yüzde 25 indirim haklarını kullanabilecekler. TOKİ’den 400 Bin TL’ye konut satın almış bir vatandaş peşinat ve taksit olarak 100 Bin TL ödeme yapmışsa geri kalan borcun tamamını peşin ödeyerek kapatmak istediğinde yüzde 25 indirim uygulanacak ve 300 Bin TL yerine 225 Bin TL ödenerek tüm borç kapatılacak. Bu durumda net kazanç ise 75.000 TL olacak. Borcun tamamını peşin olarak ödeyemeyecek olan vatandaşlara da ödeme yapacakları tutar kadar yüzde 25 indirim uygulaması yapılıyor.

ARSA ALANLARA DA İNDİRİM!

TOKİ’den arsa satın alarak kuruma borçlanan vatandaşlar da bulunuyor. Bu vatandaşlar da taksit ödemeleri yapıyorlar ve indirim kampanyası onları da kapsıyor. Arsa satın almış vatandaşlara peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 12,5 oranında indirim uygulanıyor. Bu yolla borcunu kapatan vatandaşlar ödemeyi yaparak arsalarının tapularını hemen alabiliyorlar.

SON 3 GÜN!

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için son 3 güne girildi. Perşembe gün sonuna kadar başvuru yapmayan vatandaşlar yüzde 25 indirim kampanyası fırsatını kaçıracaklar. Bunun için TOKİ’nin belirlediği kurallar ile 3 gün içerisinde başvuru yapılması gerekiyor.