TOKİ Adıyaman kura çekimi Merkez, Kahta, Besni, Gölbaşı isim listesi sorgulama 24 Kasım 2022

TOKİ 250 bin sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. Adıyaman’da yapılacak bazı sosyal konutların kura çekimleri bugün yapılıyor. Merkez, Kahta, Besni sosyal konut kura çekimi sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?
TOKİ Adıyaman kura çekimi Merkez, Kahta, Besni, Gölbaşı isim listesi sorgulama 24 Kasım 2022

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde süreç kura çekimleri ile devam ediyor. TOKİ’den ev satın almak isteyen vatandaşlar 2+1 ve 3+1 konutlar için 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamışlardı. Bu başvuru işlemlerinin ardından ise kura çekimlerine başlanmıştı. Kura çekimi planlaması yapan TOKİ şehir şehir sosyal konut kura çekimlerini gerçekleştiriyor. Bugün TOKİ’nin Adıyaman’da sosyal konut kura çekimi heyecanı yaşanıyor.

TOKİ ADIYAMAN KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ!

TOKİ Adıyaman sosyal konut kura çekimi bugün yani 24 Kasım 2022 tarihinde yapılıyor. Bugün noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile Adıyaman Merkez’de 500 sosyal konut, Kahta ilçesinde 300 sosyal konut, Besni ilçesinde 500 sosyal konut ve Gölbaşı ilçesinde 270 sosyal konut için hak sahipleri belirleniyor.

TOKİ Adıyaman kura çekimi ile bugün 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 1.570 sosyal konut için hak sahipleri belli olacak. Noter huzurunda çekilmeye başlayan kuralar neticesinde isim listeleri belirlenerek yayınlanacak. Bu şekilde sosyal konutların kimler tarafından satın alınacağı kesinleşmiş olacak. Sosyal konut hak sahipleri ardından işlemlerini yapmaya başlayarak evlerinin yapılmasını beklemeye geçecekler.

TOKİ ADIYAMAN KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA

TOKİ tarafından Adıyaman ve bazı ilçelerinde yapılacak kura çekimlerinin ardından sosyal konutların hak sahipleri tespit edilecek. TOKİ kurasında isimlerinin çıkıp çıkmadığını merak eden vatandaşlar bu isim listelerini sorgulamayı nasıl yapabileceklerini merak ediyorlar. İsim listeleri akşam saatlerinde TOKİ tarafından E-devlet üzerinden yayınlanacak. E-Devlet arama kısmına “TOKİ kura sonuçları” yazarak arama yapan vatandaşlar buradan gerçekleştirecekleri sorgulama ile isimlerinin listede olup olmadığını öğrenebilecekler.