TOKİ Ağrı Karabük Kars Nevşehir Tunceli Iğdır Uşak Trabzon arsa kura çekilişi sonuçları

TOKİ 16 Mart 2023 Perşembe günü kura çekilişi sonuçları ile İstanbul Tuzla konut projesi ve Ağrı, Karabük, Kars, Nevşehir, Tunceli, Iğdır, Uşak ve Trabzon illeri arsa kura çekilişi sonuçları bugün belirleniyor.
TOKİ Ağrı Karabük Kars Nevşehir Tunceli Iğdır Uşak Trabzon arsa kura çekilişi sonuçları

TOKİ Ağrı Karabük Kars Nevşehir Tunceli Iğdır Uşak Trabzon arsa kura çekilişi sonuçları - Kira öder gibi ev sahibi olmak, kendi arsası üzerine hayallerindeki evi inşa etmek isteyen kişiler için TOKİ 2023 yılında 250 bin sosyal konut projesi ve ilk evim arsa projesinde kura çekilişlerine tüm hızı ile devam ediyor. 

TOKİ konut projesi yapılacak İstanbul projesi kura çekilişi ile son bulurken bugün İstanbul Tuzla TOKİ evleri için hak sahipleri belirlenmeye başlanmıştı. TOKİ arsa kura çekilişi takvimi içerisinde ise bugün yani 16 Mart 2023 Perşembe günü Ağrı, Karabük, Kars, Nevşehir, Tunceli, Iğdır, Uşak ve Trabzon illeri için hak sahipleri belirlenecek. 

TOKİ ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 16 MART 2023!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler için TOKİ bu sene farklı bir uygulamaya gitmiş ve konutların yanı sıra konut imarlı arsa satışına da başlamıştı. Üzerine kendi evini yapmak isteyen kişiler için devlet alt yapısını kendisinin sağlayacağı arsaları satışa sunmuş, arsalar yoğun başvuru görmüştü. 

Resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yapan TOKİ bugünün kura listesini paylaşırken canlı izlemek isteyen kişiler için resmi You Tube hesabı adresini de verdi.