TOKİ Aydın Afyon Bingöl Erzincan Isparta ve Kırşehir müstakil arsa kura çekilişi sonuçları 2023

Toplu Konut İdaresi TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 için bugün sıra Aydın, Afyon, Bingöl, Erzincan, Isparta ve Kırşehir illerine geldi.
TOKİ Aydın Afyon Bingöl Erzincan Isparta ve Kırşehir müstakil arsa kura çekilişi sonuçları 2023

TOKİ Aydın Afyon Bingöl Erzincan Isparta ve Kırşehir müstakil arsa kura çekilişi sonuçları 2023 - Yükselen konut fiyatlarını yeniden aşağıya çekmek ve dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlamak adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni konut seferberliği başlatılmıştı. 

Bu sene sosyal konut projesine ek olarak ilk kez konut imarlı arsa satışına da onay verilmiş, üzerine kendi evini kendi yapmak isteyenlere özel konut imarlı arsalar için başvurular alınmaya başlanmıştı. Başvuru süreci sona eren konut, işyeri ve arsalar için kura çekimleri tüm hızı ile devam ederken gözler bugün 6 ile çevrildi. 

TOKİ MÜSTAKİL ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023!

TOKİ resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile bugünün kura programı ilan edildi. Yapılan açıklamada "lk Evim Arsa projemizde bugün (13 Mart 2023) Aydın, Afyonkarahisar, Bingöl, Erzincan, Isparta, Kırşehir müstakil arsa kuraları çekilecek. Kuralar saat 10.00 itibari ile başlayacak "denilerek kura çekilişi yapılacak olan iller açıklandı. 

Kura çekilişi sonuçları TOKİ You Tube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek.