TOKİ Bolu kura çekimi sonuçları 2022! Dörtdivan Merkez Yeniçağa Mengen Gökçesu 2+1 3+1 isim listesi

Bolu TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde beklenen kura çekimi tarihi geldi. TOKİ Bolu Merkez başta olmak üzere Dörtdivan, Mengen Gökçesu ve Yeniçağa projesinde kuralar çekiliyor. Bolu Kıbrısçık 2. etap projesine ise kura çekilişi yapılmayacak.
TOKİ Bolu kura çekimi sonuçları 2022! Dörtdivan Merkez Yeniçağa Mengen Gökçesu 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için kura çekilişine tüm hızı ile devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Eylül ayında açıklanan kampanyada başvurular Ekim ayında sona ermiş ve 7 Kasım tarihinde Ardahan ile ilk kura çekimine başlanmıştı. TOKİ satışa sunulan konutların son derece fazla olması nedeniyle bu sene kura çekimi takvimi için etaplar halinde açıklama yaparken haftalık kura çekilişi tarihi ilan edilmeye başlanmıştı. 

Kura çekiminde bu hafta sıra 1 Aralık 2022 Pazartesi günü itibari ile Bolu ve Karaman'a geldi. Bugün saat 10:00 itibari ile başlayacak olan kura çekilişinde ilk olarak Bolu Merkez kura çekimi ile hak sahipleri belirlenmeye başlayacak. Sonrasında ise saat 13:00 itibari ile Karaman kura çekilişine geçiş yapılacak. TOKİ Bolu Kıbrısçık 2. etap kura çekimi için ise başvuru sayısının satışa sunulan konuttan az olması nedeni ile kura çekimi yapılmayacak ve tüm başvuru sahipleri hak sahibi sayılacak. 

TOKİ 250 BİN SOSYAL KONUT PROJESİ BOLU KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde kura çekimi sonuçları belirlenmeye devam ediyor. Bugün yapılan kura çekimi ile saat 10:00 itibari ile Bolu projeleri için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri belirlenmeye başlıyor. 

Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu içerisinde noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi Bolu Merkez, Dörtdivan, Mengen Gökçesu, Yeniçağa 2. Etap projesinde başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri belirlenecek. Kura sonuçları akşam saatlerinde noterin listeyi onaylamasının ardından e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.