TOKİ Bursa Yenişehir kura sonuçları belirlendi! 2+1 ve 3+1 çekiliş sonucu isim listesi

TOKİ Bursa Yenişehir konut projesi için kura çekilişi sonuçları isim listesi canlı yayında noter huzurunda belirlendi. TOKİ kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ekranı! TOKİ e devlet kura sonucu nereden, nasıl öğrenilir?
TOKİ Bursa Yenişehir kura sonuçları belirlendi! 2+1 ve 3+1 çekiliş sonucu isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Bursa Yenişehir konut projesinde kura çekilişi sonuçları isim listesini canlı yayında noter huzurunda belirledi. Projede ilk olarak 2+1 konut ve ardından da 3+1 konut kura çekimi yapıldı. 

TOKİ'nin Bursa konut projeleri arasında yer alan Yenişehir projesi başvuru rekoru kırmıştı. TOKİ Bursa Yenişehir konut projesi kapsamında toplamda 90 daireden oluşan satış başvurusu alınmış, 90 konutluk kontenjan için toplam 8 bin 227 kişi başvuru yapmış ve büyük bir başvuru rekoru kırılmıştı. Ucuz kountlar sayesinde başvuru rekoru kıran projede hak sahipleri belirlenmiş oldu. 

YENİŞEHİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ BELİRLENDİ! 

8 binden fazla kişinin başvuruda bulunarak rekor kırılan TOKİ Bursa Yenişehir konut projesi kapsamında hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi. TOKİ'nin satışa sunduğu projeler arasında yer alan Bursa Yenişehir projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daire tipinden oluşan 90 konut için başvuru toplanmıştı. 

 TOKİ BURSA YENİŞEHİR KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ TEMMUZ 2022! TOKİ'NİN KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekimi pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılırken, kura sonuçları ise internet üzerinden takip edilebiliyor. Kura çekimi canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanırken, kura sonuçları sorgulama ekranı ise TOKİ GOV TR adresi üzerinden kullanılabiliyor. 

TOKİ Bursa Yenişehir kura sonuçları belirlendi! 2+1 ve 3+1 çekiliş sonucu isim listesi

Başvuru sahibi kimlik numarasını girerek sorgulama yapabiliyor.