TOKİ Diyarbakır Merkez kura çekimi sonucu 3+1 isim listesi çekiliş sonuçları 2022 sorgulama ekranı

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında bugün kura çekimi sırası Diyarbakır merkez projesine geld. TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi 2022 için e-Devlet sorgulama ekranı!
TOKİ Diyarbakır Merkez kura çekimi sonucu 3+1 isim listesi çekiliş sonuçları 2022 sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde beklenen kura çekimi 7 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlamıştı. Yapılan kura çekiminde bugün sıra Diyarbakır'a gelirken dün Diyarbakır Merkez konut projesi için 2+1 daire sahipleri belirlenirken bugün ise kura çekiminde sıra 3+1 daireler için hak sahiplerine geldi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut için kura çekimi ile hak sahipleri belirlenmeye başlandı. Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuru ile başvurusu başlayan 250 bin sosyal konut projesinde başvurular Ekim ayı sonu itibari ile bitmiş ve kura çekimlerine geçilmişti. 7 Kasım tarihi itibari ile başlayan kura çekiminde Diyarbakır Merkez konut projesi için hak sahipleri belirlenmeye başlandı. 

TOKİ DİYARBAKIR MERKEZ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

TOKİ'nin Diyarbakır Merkez'de satışa sunmuş olduğu 3 bin 514 konut için kura çekimi bugün noter huzurunda yapılan tören ile yapıldı. Dün gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak 2+1 konutlar belirlenirken bugün yapılan kura çekiminde ise 3+1 konutlar için hak sahipleri belirlendi. 2+1 kura çekimi sonuçları için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz...

 Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe Spor Salonu içerisinde yapılan kura çekimi ile bugün 3+1 konutlar için isim listesi belirlendi. Kura sonuçlarının belirlenmesi ve listenin noter tarafından onaylanmasının ardından e-Devlet üzerinden kura sonucu sorgulama ekranı açılacak. Kura sonuçlarını öğrenmek için e-Devlet sitesine girdikten sonra arama bölümüne TOKİ KURA SONUCU yazarak ilgili ekrana ulaşabilirsiniz.