TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi 2023!

İstanbul TOKİ Tuzla evleri kura çekimi için beklenen gün geldi. 16 Mart 2023 tarihli kura çekiliş ile noter huzurunda 20.920 konut için hak sahipleri belirlenecek.
TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi 2023!

TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi 2023! Konut sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından bu sene 250 bin sosyal konut projesi hayata geçirilmişti. 

Projede alt gelir grubu için düşük peşinat tutarı ve aylık taksit tutarları ile kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunulması nedeni ile milyonlarca kişinin başvuru yaptığı projede en çok başvuru İstanbul için gelmişti. İstanbul'da en çok konutun satıldığı ikinci proje olan TOKİ İstanbul Tuzla konut projesinde kura çekilişi için beklenen gün geldi. 

İSTANBUL TUZLA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA 2023!

TOKİ Tuzla konut projesi için beklenen tarih geldi. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak düşük peşinat ve taksit tutarı sunan proje aynı zamanda en çok TOKİ başvuru yapılan proje olarak öne çıkmıştı. Başvuru yapan kişiler arasında beklenen kura çekimi için saat 10:00 itibari ile noter huzurunda başlayacak. 

TOKİ İstanbul kura tarihi 16 Mart Perşembe günü itibari ile başlarken Tuzla projesinde satışa sunulan 20.920 konut için ilk hak sahipleri bugün 10:00 itibari ile başlayacak ve etaplar halinde 20.920 konutun tamamı için hak sahipleri belirlenene kadar 29 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Kura sonuçları ise her akşam e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden kimlik numarası ile öğrenilebilecek.