TOKİ Konya arsa kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 belirlendi

Konya TOKİ arsa çekiliş için beklenen gün geldi! 15 Mart 2023 Çarşamba günü yapılacak olan kura çekimi ile TOKİ Konya arsa kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirleniyor.
TOKİ Konya arsa kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 belirlendi

Yükselen ev fiyatları ve kiralardan dolayı alt gelir grubu vatandaşların mağdur olması nedeni ile TOKİ bir kere daha devreye girmişti. Cumhuriyet tarihinin en büyük konut seferberliğini başlatan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 81 il genelinde 250 bin sosyal konut projesini satışa sunarken aynı zamanda bu sene ilk kez konut imarlı arsa satışı için de başvuruları almaya başlamıştı. 

Ev sahibi olmak isteyen ancak kendi arsası üzerine kendi evini inşa etmek isteyen kişilere yönelik olarak satışa sunulan konut imarlı arsalar yoğun ilgi görmüştü. Kahramanmaraş depremi nedeni ile zorunlu olarak ara verilen TOKİ kuraları yeniden başlarken bugün sıra Konya arsa kura çekimi için düzenlenecek törene geldi. 

KONYA TOKİ ARSA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI! KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ 2023

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konut, işyeri ve arsalar için kura çekimi tüm hızı ile devam ederken beklenen Konya arsa kura çekilişi tarihi geldi. 

Konya ilimiz için yapılacak olan arsa kura çekilişi için gerçekleştirilen açıklamada "lk Evim Arsa projemizde bugün (15 Mart 2023) Konya Merkez müstakil arsa kuraları çekilecek. Kuralar saat 10.00 itibari ile başlayacak" denilerek kuraların kurumun resmi You Tube hesabı üzerinden canlı olarak yayımlanacağı ifade edildi.