TOKİ Kütahya Merkez Parmakören 1453 konutlar projesi kura çekilişi sonuçları ile 2+1 ve 3+1 isim listesi belirlendi!

Kütahya Parmakören TOKİ evleri konut projesi için beklenen kura çekilişi yapıldı. 5 Ağustos 2022 tarihli TOKİ Kütahya Parmakören Mahallesi kura çekilişi sonuçları isim listesi 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!
TOKİ Kütahya Merkez Parmakören 1453 konutlar projesi kura çekilişi sonuçları ile  2+1 ve 3+1 isim listesi belirlendi!

Eylül ayında 150 bin sosyal konut projesinde başvuruların başlamasının beklenirken Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ bir yandan da stoklarında olan konutlar için satış işlemlerini sürdürüyor. Alt gelir ve orta gelir grubu konut projeleri ile talep toplama projelerinin hak sahipleri kura çekimleri ile belirleniyor. Bu kura çekilişlerinden biri de Kütahya Parmakören TOKİ evleri için yapıldı. 

TOKİ Kütahya 2022 projeleri arasında yer alan Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi kapsamında satışa sunulan 196 adet konut için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi. Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kura çekimi noter huzurunda seyircisiz olarak yapılıd. 

KÜTAHYA PARMAKÖREN 1453 KONUTLAR PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ! 

TOKİ tarafından Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi kapsamında kuralı satışa sunulan 3+1 nitelikli 136 adet konut ve 4+1 nitelikli 60 adet konut olmak üzere toplam 196 adet konut için beklenen kura çekilişi yapıldı. Noter huzurunda başvurusu kabul edilen kişiler arasında yapılan kura çekimi ile ilk olarak 136 adet 3+1 konut için sonrasında ise 4+1 nitelikli 60 adet konut için isim listesi oluşturuldu. 

Koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında kura çekilişi seyircisiz olarak yapılırken TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden (Facebook - Twitter - YouTube) canlı olarak yayımlandı. Kura çekilişi noter huzurunda yapılırken talebin fazla olması nedeniyle kura çekimi topla yapıldı. 

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören 1453 konutlar projesi kura çekilişi sonuçları ile  2+1 ve 3+1 isim listesi belirlendi!

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI! TOKİ KÜTAHYA PARMAKÖREN 1453 KONUTLAR PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2+1 VE 3+1 NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ'nin tüm kura sonuçları kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR adresi üzerinden yayımlanmakta olup adres çubuğuna adresi yazarak TOKİ resmi internet sitesine giriş yapın. Ardından üst sağ köşede yer alan satış duyurular bölümünü tıklayarak açılan kura sonucu sorgulama linkini seçin. 

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören 1453 konutlar projesi kura çekilişi sonuçları ile  2+1 ve 3+1 isim listesi belirlendi!

Gelen yeni ekranda kimlik numaranızı yazın ve filtrele tuşuna basarak adınıza isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilirsiniz. TOKİ e-Devlet kura sonucu sorgulama ekranı için ise e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra arama bölümüne TOKİ kura sonucu sorgula yazmanız yeterli olacaktır.