TOKİ Muğla Merkez, Bodrum, Fethiye kura sonuçları e-devlet isim listesi!

TOKİ sosyal konut kura çekimleri devam ederken kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Muğla Merkez, Bodrum ve Fethiye kuraları çekildi. Sosyal konut kura sonucu sorgulama nasıl yapılır?
TOKİ Muğla Merkez, Bodrum, Fethiye kura sonuçları e-devlet isim listesi!

Türkiye’nin en büyük sosyal konut hamlesinde proje aşama aşama devam ediyor. TOKİ İlk Evim sosyal konut projesi kapsamında 250.000 sosyal konut için başvurular alınmış ve bu başvurular değerlendirilerek geçerli başvurular tespit edilmişti. Bunun ardından da kura çekimlerine başlanarak sosyal konutlarda hak sahipliği belirlenmeye başladı. Kura çekimlerinde ismi çıkan dar gelirli vatandaşlar TOKİ’den ev sahibi olma imkanı buluyorlar.

TOKİ MUĞLA SOSYAL KONUT KURALARI ÇEKİLDİ!

TOKİ’nin 28 Ocak kura takvimine göre bugün Muğla Merkez, Bodrum ve Fethiye’de yapılacak olan sosyal konut projeleri için kura çekimleri yapıldı. Muğla Merkez’de 1.100 adet, Bodrum’da 150 adet ve Fethiye’de 53 adet olmak üzere toplam 1.303 konutta hak sahipleri belirlendi. Kura sonucunda hak sahipliği elde eden vatandaşlar kendilerine sunulan çok kolay imkanlarla ev sahibi olma hakkı elde ettiler. 240 ay vade ile ev sahibi olacak olan bu vatandaşların TOKİ ile sözleşme yaparak resmi süreci başlatmaları gerekecek.

NOTER KURASIYLA BELİRLENİYOR

TOKİ’nin kura çekimleri büyük bir şeffaflık içerisinde yapılıyor. Canlı yayınlanan kura çekimleri noter huzurunda yapılarak herhangi bir şaibeye izin verilmiyor. Yapılan kura çekimleri sonucunda isimleri çıkan vatandaşlar çok büyük bir sevinç yaşıyorlar. Ev sahibi olmalarına imkan bulunmayan vatandaşlar TOKİ aracılığı ile ailelerine huzurlu ve sağlıklı evler sunma fırsatı buluyorlar.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA!

TOKİ kura sonucu sorgulama son dönemlerde en çok merak edilen konulardan birisi oldu. İnsanlar kura sonucu sorgulama işlemini nasıl yapabileceklerini genellikle bilmiyorlar. Bunun için TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı araştırılıyor. Bu ekrana e-devlet üzerinden ulaşılabiliyor. E-devlet sistemine giriş yapanlar yaptıkları sorgulama ile TOKİ kura sonucu isim listesine erişebiliyorlar.