TOKİ piyangosu çıkan 9 şehir! 2+1 ve 3+1 evler 2.250 TL taksitle satışta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ucuz konut satışlarına devam ediyor. Şu anda TOKİ hangi illerde ev satıyor? TOKİ kaç TL aylık taksitle konut satıyor? İşte TOKİ piyangosu vuran şanslı iller!
TOKİ piyangosu çıkan 9 şehir! 2+1 ve 3+1 evler 2.250 TL taksitle satışta!

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen dar ve orta gelirli vatandaşların tek alternatifleri TOKİ kaldı. TOKİ oldukça cazip imkanlarla vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Bundan dolayı da TOKİ’nin konut satış ilanlarına çok büyük bir ilgi var. TOKİ’den konut satın almak isteyenler bu lanları takip ederek uygun şartlarda başvurularını yapabiliyorlar.

150 BİN SOSYAL KONUT PROJESİNİ BEKLEMEK İSTEMEYENLERE TOKİ ALTERNATİFLERİ!

TOKİ yönetiminde 150 Bin Sosyal Konut Projesi yapılacak. Bu kapsamda Türkiye’nin 81 ilinde de ucuz konut inşa edilecek. Projenin detayları henüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmadı. Eylül ayında bu açıklamanın yapılması bekleniyor. Ancak bu projede konut teslimlerinin en erken 2025 yılını bulması bekleniyor. Bu kadar süre beklemek istemeyenler TOKİ’nin güncel konut satış ilanlarını takip ederek kendilerine uygun bir ev arayışına giriyorlar.

TOKİ’DEN KONUT SATIN ALMAK NEDEN AVANTAJLI?

TOKİ’den konut satın almanın bazı avantajları bulunuyor. Bunların en başlıcası uygun fiyat oluyor. Ancak uygun fiyatın yanında da TOKİ çok önemli imkanlar sağlıyor. Özellikle de konut kredisi kullanılmadan ev satın alınması çok önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor. Bankaların konut kredisi musluklarını kestikleri bir süreçte böyle bir imkanın ödemi çok daha kıymetli oluyor. TOKİ’den ev satın almak isteyenler küçük bir peşinat ödemesi ile uzun vadelerde ev sahibi olabiliyorlar.

TOKİ PİYANGOSU VURAN 9 ŞEHİR!

TOKİ piyangosunun vurduğu 9 şehir belli oldu. TOKİ tarafından yayınlanan duyuruya göre Afyonkarahisar, Batman, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Kars, Kütahya, Nevşehir, Siirt illerinde TOKİ konut satışı yapıyor. Farklı maliyetlerle gerçekleşen bu konut satışları ile vatandaşlar ucuz konut satın alma imkanı buluyorlar.

2.250 TL TAKSİTLE KONUT SATILIYOR!

TOKİ piyangosu çıkan 9 şehir! 2+1 ve 3+1 evler 2.250 TL taksitle satışta!

Siirt’in Kurtalan ilçesindeki TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar satışa çıkarıldı. 2+1 evler 451 Bin TL’den, 3+1 evler ise 547 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. TOKİ bu konut satışlarında 180 ay vade imkanı sağlıyor. 2+1 evler 45 Bin TL peşinat ve 2.258 TL aylık taksitle satın alınabiliyor. 3+1 evler için ise TOKİ 54 Bin TL peşinat isterken aylık taksit tutarı 2.739 TL oluyor.

YÜZDE 25 PEŞİNAT 180 AY VADE

TOKİ piyangosu çıkan 9 şehir! 2+1 ve 3+1 evler 2.250 TL taksitle satışta!

TOKİ tarafından Giresun Merkez’de de konut satışı yapılıyor. Projede 2+1 konutların fiyatları 567 Bin TL’den, 3+1 konutların fiyatları 696 Bin TL’den başlıyor. Yüzde 25 peşinat ödeyerek bu konut satın alımlarında 180 ay vade imkanı kullanılabiliyor. 2+1 evlerin aylık taksitleri 2.363 TL’den, 3+1 evlerin aylık taksitleri 2.900 TL’den başlıyor.