TOKİ Siirt Kurtalan Sümer Mahallesi kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belli oldu

Toplu Konut İdaresi tarafından Siirt Kurtalan Sümer mahallesi konut projesi için kura çekimi gerçekleştirildi.
TOKİ Siirt Kurtalan Sümer Mahallesi kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Siirt ili, Kurtalan ilçesi, Sümer mahallesinde üretilen 110 adet konut kapsamındaki 36 adet konut daha önce satışa çıkarılmıştı. Başvuru süreci 1 Temmuz itibariyle tamamlanan proje için sıra kura çekimi ile hak sahiplerinin belirlenmesine geldi.

TOKİ Siirt Kurtalan Sümer kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Siirt ilinin Kurtalan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’ndeki 110 konut projesi kapsamındaki 36 konut için bugün kura çekimi gerçekleştirildi. 24 adet 2+1, 12 adet ise 3+1 konutun yer aldığı proje için başvuru süreci 27 Haziran – 01 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleşmişti. 36 konut için bugün kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Siirt Kurtalan Sümer Mahallesi kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi belli oldu

Artan konut fiyatlarına rağmen vatandaşları en uygun taksitlerle ev sahibi yapmayı hedefleyen TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanındaki projelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Siirt ilinde yapılan konut projesi için kura çekimi TOKİ hizmet binasında yapıldı. Kura çekimine izleyici kabul edilmediği için çekiliş TOKİ’nin sosyal medya hesapları olan (Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram) üzerinden canlı yayınlandı. Kura sonuçlarını takip edemeyenler ise sonuçları ve isim listesini nasıl bulacağını öğrenmek istiyor.

TOKİ kura sonucu nasıl, nereden öğrenilir?

TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek isteyen başvuru sahipleri, ilk olarak TOKİ kura çekimini canlı izleyebilir. Sonrasında TOKİ GOV TR adresindeki ‘ Duyurular ‘ bölümünden ilgili satış ilanını bularak kura sonuçlarına erişebilecekler. Bunun yanında yine TOKİ GOV TR adresi üzerinden ‘ Kura sonuç sorgulama ‘ bölümüne T.C kimlik numarası yazarak da TOKİ kura sonuçlarına erişmek mümkün olmaktadır.