TOKİ Tekirdağ Çorlu kura çekilişi sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2023

Tekirdağ Çorlu TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi 2023 için beklenen gün geldi. 13 Mart 2023 tarihli kura çekilişi sonuçları e-Devlet sorgulama ekranı haberimizde...
TOKİ Tekirdağ Çorlu kura çekilişi sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2023

TOKİ Tekirdağ Çorlu kura çekilişi sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2023 - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından hayata geçirilen 250 bin sosyal konut projesi için başvuru süreci Eylül ayında başlamıştı. 

Ekim ayında başvurusu sona eren projede ilk kura çekimi Kasım ayında başlarken Şubat ayı sonuna kadar tüm illerde kura çekiminin tamamlanacağı ilan edilmişti. Ancak Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük deprem felaketi nedeni ile kura çekimlerine zorunlu olarak ara verilmişti. Yeniden başlayan kura çekimi ile bugün sıra İzmir ve Tekirdağ illerine geldi. 

TOKİ TEKİRDAĞ ÇORLU KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023 SORGULAMA EKRANI! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından hayata geçirilen 250 bin sosyal konut projesi kapsamında bugün sıra Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine geldi. TOKİ tarafından başvurusu kabul edilen TOKİ Tekirdağ Çorlu 2210 sosyal konut projesi için hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura çekimi ile canlı yayında belirleniyor. 

Yapılan kura çekimi canlı yayını TOKİ You Tube, Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanırken bugün akşam saatlerinden itibaren hem TOKİ GOV TR hem de e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden öğrenilebilecek. e-Devlet sitesine girdikten sonra arama bölümüne TOKİ kura sonucu yazarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.