TOKİ Tunceli Merkez Hozat ve Mazgirt 2. etap kura sonuçları 2+1 3+1 e-Devlet isim listesi sorgulama

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 22 Kasım 2022 tarihli kura çekilişi programı ile bugün sıra Tunceli TOKİ kura sonuçları listesine geldi. Tunceli TOKİ isim listesi 2022 ile Merkez, Hozat ve Mazgirt projelerinde hak sahipleri belirleniyor.
TOKİ Tunceli Merkez Hozat ve Mazgirt 2. etap kura sonuçları 2+1 3+1 e-Devlet isim listesi sorgulama

Konut fiyatlarını düşürmek ve dar gelirli vatandaşın da ev sahibi olmasını sağlamak adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yeni konut seferberliği başlatılmıştı. Başlatılan seferberlik kapsamında dar gelirli vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunulmuş, 81 il genelinde 250 bin sosyal konut projesi satışa sunulmuştu. 

Satışa sunulan sosyal konut projeleri için başvurusu Eylül ayı itibari ile başlarken 31 Ekim 2022 tarihinde ise sona ermişti. 8 milyon kişinin başvuru yaptığı projede 5 milyon kişi kuraya katılma hakkı elde ederken 7 Kasım tarihi itibari ile ise kura çekimleri başlamıştı. Açıklanan TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kura takvimi programı kapsamında bugün sıra Tunceli'ye geldi. 

TOKİ TUNCELİ MERKEZ, HOZAT VE MAZGİRT EVLERİ 2. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar bu sene yine başvuru rekoru kırarken Tunceli TOKİ evleri için kura çekimi için beklenen gün geldi. Bugün Tunceli Atatürk Kapalı Spor Salonu içerisinde noter huzurunda yapılan kura çekimi ile;

TUNCELİ MERKEZ 93 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

TUNCELİ HOZAT 2. ETAP 89 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ

TUNCELİ MAZGİRT 2. ETAP 68 / 250000 SOSYAL KONUT PROJESİ için kura çekilişleri yapılacak. 

TOKİ Tunceli Merkez Hozat ve Mazgirt 2. etap kura sonuçları 2+1 3+1 e-Devlet isim listesi sorgulama

Kura çekilişi noter huzurunda yapılırken TOKİ'nin Facebok, You Tube ve Twitter sosyal medya hesapları üzerinden saat 10:00 itibari ile canlı olarak yayımlanacak. Akşam saatlerinde ise e-Devlet sitesine yüklenecek. Arama bölümüne TOKİ kura yazara e Devlet sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.