TOKİ Yozgat Çandır Eşrefpaşa kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi!

TOKİ tarafından Yozgat Çandır Eşrefpaşa'da hayata geçirilen konutlar için hak sahibi belirleme kurası çekildi. TOKİ Yozgat Çandır Eşrefpaşa kura sonuçları haberimizde.
TOKİ Yozgat Çandır Eşrefpaşa kura sonuçları 2+1 3+1 isim listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yozgat ili Çandır ilçesi Eşrefpaşa mahallesinde gerçekleştirilen konut projesi kapsamında 14 konutu satışa çıkarmıştı. Başvuru süreci 18-20 Temmuz tarihleri arasında tamamlanan projeye, 1000 – 2000 TL arasında başvuru bedelini ödeyen kişiler dahil oldu.

TOKİ tarafından Yozgat Çandır’da hayata geçirilen konut projesinde 8 adet 2+1 konut ve 6 adet 3+1 konut için bugün kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Yozgat Çandır Eşrefpaşa kura sonuçları! 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 24 ilde başlattığı konut projelerine bir taraftan başvuru almaya devam ederken, bir taraftan da başvuruları kura çekimi ile neticelendiriyor. Bu kapsamda daha önce vatandaşların başvurularını gerçekleştirdiği Yozgat Çandır Eşrefpaşa TOKİ projesi için hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirildi.

TOKİ hizmet binasında yapılan kura çekimine izleyici kabul edilmedi. Bu nedenle kura çekimi anbean TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları (Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube) üzerinden canlı yayınlandı. Kur çekilişi sonunda Yozgat Çandır’da 14 kişi ilk kez ev sahibi olma heyecanı yaşadı.

TOKİ kura sonuçları, TOKİ’nin resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden yayınlanmaktadır. Kura sonuçlarını kendi sorgulamak isteyen kişiler, yine aynı internet sitesinde yer alan ‘ Kura Sonuç Sorgulama ‘ bölümüne T.C. kimlik numaralarını yazarak sonuçları öğrenebilecekler.

Kurada ismi çıkan hak sahipleri, 27 Temmuz – 29 Temmuz 2022 tarihleri arasında peşinat bedelinden başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı sözleşme imzalama tarihleri arasında banka şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.