TOKİ Zonguldak Alaplı Beycuma Gökçebey Bacakkadı Merkez Karaman kura çekilişi sonuçları 2022 isim listesi sorgulama

Zonguldak TOKİ kura çekilişi sonuçları için bugün yapılacak olan Alaplı, Beycuma, Gökçebey, Bacakkadı ve Merkez Karaman konut projesi ile tamamlanıyor. TOKİ Zonguldak kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama e-Devlet linki haberimizde!
TOKİ Zonguldak Alaplı Beycuma Gökçebey Bacakkadı Merkez Karaman kura çekilişi sonuçları 2022 isim listesi sorgulama

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut projesi kapsamında 7 Kasım tarihinde başlayan kura çekilişleri tüm hızı ile devam ediyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimi ile bugün Konya ve Zonguldak illlerinde hak sahipleri belirleniyor. 

Konya'da kura çekilişleri 7 Aralık 2022 tarihine göre ilçelere göre devam ederken Zonguldak kura çekilişi takvimi ise bugün yapılan son kuralar ile sona ermiş olacak. Kurada adı çıkan kişiler ev sahibi olmaya hak kazanırken ismi çıkmayan kişileri ise 5 iş günü içerisinde para iadesi yapılacak. Bu kişiler bir sonraki projeyi bekleyecek. 

ZONGULDAK TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI! 

Eylül ayı itibari ile başvuruları alınmaya başlanan TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Ekim ayında başvuru tarihi sona ermiş ve 8 milyon kişinin başvuru yaptığı ilan edilmişti. Başvuru yapan kişilerden 3 milyon tanesinin başvurusu çeşitli sebeplerle iptal edilirken 5 milyon kişi arasından hak sahiplerini belirlemek üzerine 7 Kasım tarihi itibari ile kura çekimlerine başlanmıştı. 

 TOKİ kura çekiminde bugün Zonguldak ilinde yer alan projeler için hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor. Kura çekiminde bugün;

ZONGULDAK ALAPLI 100/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ZONGULDAK BEYCUMA 120/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ZONGULDAK GÖKÇEBEY 300/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ZONGULDAK GÖKÇEBEY BAKACAKKADI 278/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

ZONGULDAK MERKEZ KARAMAN 63/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için kura çekilişi yapılacak. Kura çekilişi sonuçları e- Devlet üzerinden sorgulanabilecek. E-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı için TIKLAYINIZ.. 

Bu ekranda adınıza isabet eden bir konut olup olmadığını öğrenebilirsiniz...