Uşak TOKİ çekilişi canlı yayın ile yapıldı! 2022 Karaağaç TOKİ kura sonuçları isim listesi 2+1 ve 3+1

TOKİ Uşak Karaağaç konut projesi için beklenen kura çekimi canlı yayın ile noter huzurunda yapıldı. İlk olarak Uşak Karaağaç TOKİ projesinde 2+1 konutlar için sonrasında ise 3+1 evler için isim listesi belirlendi. İşte Uşak TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi...
Uşak TOKİ çekilişi canlı yayın ile yapıldı! 2022 Karaağaç TOKİ kura sonuçları isim listesi 2+1 ve 3+1

TOKİ Uşak konut projeleri 2022 arasında yer alan Uşak Merkez Karaağaç konut projesi için beklenen kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekilişi ile 240 adet 2+1 alt gelir grubu ve 87 adet 3+1 orta gelir grubu konut projesi için hak sahipleri belirlendi. 

Kura çekimi TOKİ'nin pandemi tedbirleri nedeniyle seyircisiz olarak yapılırken ev sahibi olmak için başvuru yapan kişilerin takip edebilmelerini sağlamak amacıyla TOKİ you tube, twitter ve instagram hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı. Yapılan kura çekimi ile kira öder gibi ev sahibi olacak şanslı hak sahipleri belirlenmiş oldu. İşte kura çekilişinin detayları...

UŞAK MERKEZ KARAAĞAÇ TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI! TOKİ UŞAK KARAAĞAÇ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022!

TOKİ'den ev sahibi olmak için başvuru yapan kişiler arasında hak sahiplerini belirlemek üzere yapılan kura çekilişi tamamlandı. Canlı yayında noter huzurunda yapılan çekiliş ile Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi 729 Konut projesinde stokta kalan 240 adet 2+1 ve 87 adet 3+1 nitelikli konut için ev sahibi olmaya hak kazanan kişilerin isim listesi belirlenmiş oldu. 

Uşak TOKİ çekilişi canlı yayın ile yapıldı! 2022 Karaağaç TOKİ kura sonuçları isim listesi 2+1 ve 3+1

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI! TOKİ'NİN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Ev sahibi olmak için TOKİ projelerine isimlerini yazdıran kişiler için kura çekilişleri canlı yayın ile TOKİ You Tube kanalı üzerinden yayımlanmakta olup ayrıca kurumun resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR adresinden de yayımlanmaktadır. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden kura sonucu sorgulama ekranına giriş yaparak kimlik numarası ile kura çekilişi sonucu sorgulama yapabilirsiniz.