Yüzde 10 peşinat, 2.150 TL taksit! TOKİ'nin yeni ucuz konut fırsatları açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ucuz fiyata vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ konut satış sistemi nasıl çalışıyor? Kaç TL aylık taksitle TOKİ'den ev satın alınabilir?
Yüzde 10 peşinat, 2.150 TL taksit! TOKİ'nin yeni ucuz konut fırsatları açıklandı!

Ucuz konut bulmanın neredeyse imkansız hale geldiği son dönemlerde vatandaşlara TOKİ fırsatları sunulmaya devam ediliyor. Bu fırsatları değerlendiren vatandaşlar oldukça makul şartlarda ev sahibi olma imkanı elde ediyorlar. Dar ve orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olma fırsatını sunan TOKİ'nin geliştirdiği konut satış sistemi vatandaşlara çok büyük avantajlar sağlayabiliyor. 

TOKİ KONUT SATIŞ SİSTEMİ NEDİR, NASIL ÇALIŞIR?

Devler kurumu olan TOKİ güçlü finansal yapısı ile kurduğu konut satış sistemi ile vatandaşların zorlanmadan ev sahibi olabilmelerinin kapısını aralıyor. TOKİ ürettiği konutları en düşük maliyetle üretebilme imkanı buluyor. Konutlarda ya arsa maliyeti olmuyor ya da arsa maliyeti çok sınırlı tutuluyor. Bunun üzerine ihale ile yaptırılan TOKİ konutları maliyette bir miktar daha indirim yapılmasını sağlıyor. Ucuza inşa edilen TOKİ konutları yine ucuz fiyatlarla vatandaşlara satılıyor. 

TOKİ'nin finansal sistemi oldukça güçlü olduğu için vatandaşlara konut kredisi kullanmadan ev sahibi olma imkanı veriliyor. Bazı oranlarda peşinat ödemesi isteyen TOKİ kalan tutarları da 120 ay, 180 ay ve 240 ay gibi vadelerde taksitlere bölüyor. Vatandaşlar düşük tutarlı taksitleri öderken buna ek olarak yıllık olarak açıklanan yüzde 25 indirim kampanyaları da yapılıyor. Bu kampanya sürelerinde TOKİ borçlarını kapatan vatandaşlar yüzde 25 daha az ödeme yapmış oluyorlar. 100 Bin TL'de 25 Bin TL kara geçen vatandaşlar bu şekilde avantajlı imkanlarla ev sahibi oluyorlar. 

TOKİ ELAZIĞ KONUT SATIŞI MALİYET TABLOSU!

Yüzde 10 peşinat, 2.150 TL taksit! TOKİ'nin yeni ucuz konut fırsatları açıklandı!

TOKİ'nin Elazığ projesinde 2+14 ve 3+1 konutların maliyet tabloları açıklandı. Bu projede 2+1 konutların fiyatları 515 Bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları da 881 Bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi yapılması durumunda vatandaşlara 180 ay vade imkanı veriliyor. Bu şekilde 2+1 konutların taksitleri 2.149 TL'den, 3+1 konutların taksitleri 3.672 TL'den başlıyor. 

TOKİ KÜTAHYA KONUT SATIŞI MALİYET TABLOSU!

Yüzde 10 peşinat, 2.150 TL taksit! TOKİ'nin yeni ucuz konut fırsatları açıklandı!

Kütahya'daki TOKİ projesinde 2+1 evler 460 Bin TL'den, 3+1 evler 555 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat ödemesi yapmak şartıyla 180 ay vade imkanı elde edebiliyorlar. Bu şekilde 2+1 evlerin aylık taksitleri 2.300 TL'den, 3+1 evlerin aylık taksitleri 2.776 TL'den başlıyor.