Artan konut fiyatlarının ardından yatırımcıların yeni gözdesi belli oldu!

Konut fiyatlarının arttığı bu son dönemde yatırımcılar tarafından yeni projeler aranmaktaydı. Bu projelerden biri de sosyal arsa projeleri oldu.
Artan konut fiyatlarının ardından yatırımcıların yeni gözdesi belli oldu!

Türkiye'de son dönemde konut fiyatlarında yaşanan artışların ardından vatandaşlar tarafından yeni çözüm yolları aranıyordu. Bu çözüm yollarından biri de sosyal arsa projeleri oldu. Para Analizi'nin haberine göre yatırımcılar tarafından alternatif olarak yönelen sosyal arsa projelerinden Nova Arsa sürecin nasıl işlediği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuya ilişkin Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kolcuoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

KONUT FİYATLARI ARTIYOR!

Son dönemde ekonomik nedenlerden dolayı konut fiyatlarının da artmasının ardından Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kolcuoğlu tarafından, “Enflasyon nedeniyle konut fiyatları hızla artıyor. İkamet etmek veya yatırım yapmak isteyenler, bu artışlar nedeniyle farklı seçeneklere yönelmek zorunda kalıyorlar. Biz, bu değişimi göz önünde bulundurarak ev sahibi olmak isteyenlere sosyal arsa projeleri ile bir alternatif sunuyoruz. Projelerimiz, proje bedeli ödenmeden, tüm resmi izin ve belgeleri tamamlanmış, imarlı ve ifrazlı şekilde yatırım yapma olanağı sunuyor.” şeklinde açıklamalara yer verildi.

ARSA YATIRIMLARINA ÖNEM VERİLİYOR!

Yeni projeler hakkında da bilgilendirmeler yapan Kolcuoğlu, “Arsa yatırımında güven çok önemlidir. Nova Arsa olarak güvenilirliğimizi hızlı tapu teslimi ile pekiştiriyoruz. İznik, Düzce ve Çanakkale projelerimizde hemen tapu teslimi yapıyoruz. Projelerin teslimi için belirlediğimiz takvime sadık kalarak, yatırımcılarımıza güven veriyoruz.” dedi.

18 AY İÇERİSİNDE MEMNUNİYET ELDE EDİLDİ!

Yapılan projeler kapsamında vatandaşlar tarafından memnuniyetin elde edildiği ise “Biz, halihazırda gelişimini tamamlamış bölgelere değil, orta vadede yüksek prim yapma potansiyeli taşıyan bölgelere odaklanıyoruz. Bu yaklaşım, yatırımcılarımıza büyük kazanç fırsatları sunuyor. Örneğin Kocaeli projemiz, sadece 18 ay içinde yatırımcılarına yüzde 5 prim yaparak memnun etti. Diğer projelerimizde de benzer başarıyı elde etmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Haber Editörü