Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan patlattı! Emekliye 8 - 12 bin TL arasında ödeme için talimat verildi

Emekliler için yapılan ödemelere ilişkin araştırmalar devam ederken sürpriz açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye 8 ile 12 bin TL arasında ödeme yapılacağını duyururken heyecan yarattı.
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan patlattı! Emekliye 8 - 12 bin TL arasında ödeme için talimat verildi

Türkiye'de emekliler için yapılan ödemeler gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Emeklilere yapılan ödemelere ilişkin son dönemde seyyanen zamla ilgili olarak açıklama beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen sürpriz açıklama emekliyi heyecanlandırdı.

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri mitinginde halka hitap etti. "Demokrasi safımızı biraz daha sıklaştıracağız" ifadelerine yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin bazı açıklamalarda bulunurken emeklileri de unutmadı.

EMEKLİLERE 8 - 12 BİN TL ÖDEME MÜJDESİ

Ekonomik verilere ilişkin açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliler için kamu ve özel bankalar tarafından yapılan promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulunurken bir de müjdeye yer verdi.

mujdeyi-cumhurbaskani-erdogan-patlatti-emekliye-8-12-bin-tl-arasinda-promosyon-icin-talimat-veri.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, !!Bu arada en büyük mücadeleyi enflasyona ve hayat pahalılığını köpürten anlayışa karşı veriyoruz. Çalışanlarımızın, emeklilerimizin ve küçük esnafımızın gelirlerini yüksek enflasyon karşısında korumakta kararlıyız. Ama bu mücadeleyi mutlaka başarıya ulaştıracağız. Bunu da öyle yalan yanlış rakamlarla kimseyi kandırarak değil, çalışarak, üreterek, pastayı daha da büyüterek yapacağız.'' dedi.

mujdeyi-cumhurbaskani-erdogan-patlatti-emekliye-8-12-bin-tl-arasinda-promosyon-icin-talimat-verild.webp

Yılın ikinci yarısına dair bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren enflasyon hızlı bir düşüşe geçecek. Depreme ayrılan kaynakların ve enflasyonun bütçe üzerindeki yükü hafifledikçe insanımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkaracağız. Bu vesileyle emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum.'' dedi.

tunagazete-102.webp

Emekliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını yakından takip ederken yapılan açıklamada ''Biliyorsunuz ilk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum.'' ifadelerini kullandı. Bu çerçevede kamu bankalarında 5 bin liraya kadar verilen promosyonların 12 bin liraya kadar çıkacağı ifade edildi.

Emlak365.com