Nakde sıkışana Garanti BBVA hızır gibi yetişti! 25 bin TL limitli faizsiz kredi ve taksitli nakit avans

Yılbaşı öncesi nakit paraya sıkışan kişilere hızır gibi Garanti BBVA yetişti. Yapılan açıklamada nakit sıkıntısı yaşayan kişilere faizsiz taksitli nakit avans ve ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu.
Nakde sıkışana Garanti BBVA hızır gibi yetişti! 25 bin TL limitli faizsiz kredi ve taksitli nakit avans

Nakde sıkışana Garanti BBVA hızır gibi yetişti! 25 bin TL limitli faizsiz kredi ve taksitli nakit avans - Yeni yıl öncesi vatandaşın alışveriş telaşı başlarken artan harcamalar nakit sıkıntısı yaşanmasına neden olmuştu.

Nakde sıkışan kişilere yönelik olarak bankalar yılbaşı kredi kampanyalarını açıklarken bu kampanyalarda faiz oranlarının yüksek olması kredi çekmek isteyenlerin vazgeçmesine neden olmuştu. Yaşanan süreçte kredi çekmek isteyen kişilerin imdadına ise bankaların faizsiz kredi kampanyaları yetişti. Bu kampanyalardan birini de Garanti BBVA Bankası duyurdu.

GARANTİ BBVA BANKASI 10.000 TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Faizsiz kredi kampanyasından 16 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir. Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz. Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz. Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

garanti-kampanya.jpg

GARANTİ BBVA BANKASI 15.000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan açıklamada "Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 15.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın" denilerek kampanya detayları açıkandı.

15-bin.jpg

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin faizsiz kredi çekmeleri durumunda ödeyecekleri aylık taksit tutarı 1.667 TL olarak gerçekleşecek. 15 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans çekmek isteyen kişilerin için ise 6 aya kadar vadeli ödeme imkanı sunulacak. Hem kredi hem de faizsiz taksitli nakit avans çekmek isteyen kişiler için başvurular Garanti BBVA mobil banka uygulaması üzerinden yapılacak.

Genel Yayın Yönetmeni