Şaka değil gerçek! Daha ucuzu yok aylık 10.000 TL taksitle sıfır araç satışı yılın son kampanyası

Aralık ayının gelmesi ile sıfır araba markalarının yıl sonu kampanyaları hızlanırken aylık 10 bin TL taksitle sıfır araç satışı başladı.
Şaka değil gerçek! Daha ucuzu yok aylık 10.000 TL taksitle sıfır araç satışı yılın son kampanyası

Şaka değil gerçek! Daha ucuzu yok aylık 10.000 TL taksitle sıfır araç satışı yılın son kampanyası- Pandemi döneminde araba fiyatlarında yaşanan yükseliş eski normale dönüş sonrası beklendiği gibi düşmemiş, yükseliş katlanarak artmıştı. En ucuz sıfır araç fiyatı rekor üzerine rekor kırarken ucuz araba sahibi olmak isteyenlere yılın son fırsatı sunuldu.

Türkiye'nin en çok satan araba markaları arasında yer alan Citroen tarafından sunulan Aralık ayı kampanyası ile aylık sadece 10 bin TL taksit ödeyenlere sıfır araç sahibi olmak fırsatı sunuldu. Türkiye'de bir ilk olan ve 16 yaşındaki kişilerin dahi sürmelerine izin verilen Citroen Ami modeli için yeni kampanya açıklandı. İşte detaylar...

CİTROEN AMİ ARALIK 2023 FİYAT LİSTESİ VE KAMPANYA DETAYLARI!

Türkiye pazarına büyük bir heyecanla giren, vatandaşların ucuz araba sahibi olma hayalleri ile beklemiş oldukları Citroen Ami vergi farkı nedeniyle hem yüksek bir fiyattan pazara giriş yapmış hem de sonrasında hızla artan fiyatlardan olumsuz etkilenmişti. Yükselen fiyatları ile son olarak 235 bin TL'den başladığı satış yolculuğunda fiyatını 390 bin liraya kadar çıkaran elektrikli araba için Aralık ayı kampanyası da açıklandı.

ami.jpg

Yapılan son kampanya güncellemesi ile Citroen Ami Aralık ayı satış fiyatı 390 bin liraya yükselirken araçta kredili satışta başladı. Araç kredisi çekerek satın almak isteyen kişilere 240 bin TL peşinat ödeme koşulları ile aylık 10 bin TL taksitle sıfır araç sahibi olma fırsatı sunuldu. 150 bin TL faizsiz kredi desteği sayesinde aracını alan kişiler 15 ayda aylık 10 bin TL ödeme yaparak sıfır aracını satın alacak.

Genel Yayın Yönetmeni