SSK Bağkur Emekli Sandığı! Nisan ayına kadar toplu ödeme alacaksınız

Milyonlarca emekli için yapılan ödemeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Emekliler için müjdeli haber verilirken nisan ayına kadar toplu ödeme alacakları bildirildi.
SSK Bağkur Emekli Sandığı! Nisan ayına kadar toplu ödeme alacaksınız

Türkiye'de emeklilik şartı elde etmiş olan vatandaşlar aylık olarak maaş ödemelerini alırken bir de bankaların kendileri için sağladıkları promosyon avantajından yararlanabiliyorlar. emeklilere mart ayı içerisinde yapacakları anlaşmalar doğrultusunda maaşa ek olarak promosyon ödemesi yapılacakken bir yeni ödemenin daha müjdesi verildi.

Emekli maaşı banka promosyonları, emeklilerin banka tercihlerini etkileyen bir faktör haline geldi. Emekliler, maaşlarını aldıkları banka ile 3 yıllık taahhüt imzalayarak promosyon alabiliyor ya da maaşlarını başka bir bankaya taşıyarak yeni promosyon almaya da hak kazanabiliyorlar. Bankalar emekli promosyonları ile ilgili olarak güncellemeler yapmaya başlarken emekliye 3 ödeme müjdesi verildi.

EMEKLİLER 3 ÖDEME BİRDEN ALACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihi duyurdu.

ssk-bagkur-emekli-sandigi-nisan-ayina-kadar-toplu-odeme-alacaksin.webp

Bu açıklama ile emekliler, maaş, ikramiye ve promosyon ödemelerini ve takvimlerini merakla takip edilirken emeklilere yapılacak olan bayram ikramiyesi ödemesi, anlaşılan bankadan alınacak olan promosyon ödemesi ve maaşla beraber emeklilere 3 ödeme birden yapılacak.

ssk-bagkur-emekli-sandigi-nisan-ayina-kadar-toplu-odeme-alacaksini.webp

Söz konusu ödemeler nisan ayı ile beraber hesaplara geçecek ve emekliler maaşlarının yanında anlaştıkları bankadan belirlenen promosyon tutarı ile 3 bin TL ikramiye ödemesi alabilecek.

Emlak365.com