ACELE EDEN KAPACAK! Piyasada bu fiyata ev kalmadı! 860 bin TL’ye apartman dairesi satışa çıktı

Artan konut fiyatları ve kredi faizleri sonrasında özellikle ev almak isteyenler bankaların satışa çıkardığı evleri yakında takip ediyor. Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı evin fiyatının 860 bin TL olması dikkat çekti. İşte detaylar
ACELE EDEN KAPACAK! Piyasada bu fiyata ev kalmadı! 860 bin TL’ye apartman dairesi satışa çıktı

Acele eden kapacak! Bu fiyata artık piyasada ev kalmadı! Ziraat Bankası’nın resmi sitesinde yayımlanan son habere göre Balıkesir’in Edremit ilçesinde 860 bin TL’ye apartman dairesinin satışa çıktığı duyuruldu. Evin detayları ve ödeme şartları ile ilgili detaylar belli oldu.

860 BİN TL’YE EV SATIŞA ÇIKTI

Ziraat Bankası’nın yayınladığı ev Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunuyor. Apartman dairesi adı altında satışa çıkan evin bir oda bir salon bir de banyosunun olduğu aktarıldı. Isınma sisteminin merkezi sistem olduğu ve evin 4’üncü katta olduğu belirtildi. 2012 yılında yapılan evin 11 yılık olduğu da evin özellikleri arasında ifade edildi.

EVİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Satın almak isteyenler için evin detayları belli oldu. Başlangıç bedelinin 860 bin TL olduğu ve teminat bedelinin 51 bin 600 TL olduğu aktarıldı. Açık artırma usulü ile satışa çıkacak olan ev için açık artırmaya katılmak isteyenler için en az artışın 5 bin TL olacağı görüldü.

İşte yayınlanan evin bütün özellikleri:

ziraaat.png

NASIL TEKLİF VERİLECEK?

Açık artırma usulü ile evi satın almak isteyenler nasıl teklif verileceğini merak ediyor. İhaleye katılmak isteyenler için Ziraat Bankası şunları söyledi:

ziraat.png

Son teklif veren üzerine 30 dakika boyunca yeni teklif gelmemesi halinde ev en yüksek teklifi veren kişinin olacaktır. Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında evin peşin ödeme ile satın alınabileceğini belirtti. Kredi kullanılarak satın alınan evlerin peşin olarak değerlendirileceği aktarıldı.