Bakan Özhaseki 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'ni duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yeni yapılacak olan sanayi sitesinin müjdesi verildi.
Bakan Özhaseki 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'ni duyurdu!

Bugün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilen 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin çalışmalarına bugünden itibaren başlandığını duyurdu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) tarafından inşasının yapılacak olan sanayi sitesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Hayırlı olsun diyerek paylaşımda sanayi sitesini duyuran Özhaseki vatandaşlara müjdeleri peş peşe verdi.

YENİ SANAYİ SİTESİ DUYURULDU!

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Kentsel dönüşümle sadece evlerimizi değil, iş yerlerimizi de yeniliyoruz. Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettiğimiz 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi hayırlı olsun. Şehrimizin ekonomisine can katacak Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarımız çalışmaya, üretmeye başladılar. Rabb'im kazançlarını bereketli eylesin." diyen Özhaseki, vatandaşlara müjdeyi verdi.

ESNAFLARDAN YORUM GELDİ!

Yapılacak olan sanayi sitesine Aksaray'daki esnaflar ise "Burası çalışma alanı olarak daha geniş, daha ferah. Daha rahat çalışıyoruz. Yollarımız geniş, park sorunumuz yok. Her yönüyle güzel, Türkiye'de şu anda tek diyebilirim. Burada biz çok rahatız. Ben kesinlikle hayal etmiyordum. Kiracıydım, şu anda Allah'ın bugününe şükür, dükkan sahibi oldum. Bu tür işletmeyi baba oğula yapmaz. Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza teşekkür ederiz. Hayalimizden öte oldu." şeklinde açıklamalar yaparak memnuniyetlerini bir kez daha dile getirdi.

Şimdi ise sanayi sitesinin çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.