Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutlarının ne zaman teslim edileceğini açıkladı!

Bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda deprem konutlarının ne zaman teslim edileceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutlarının ne zaman teslim edileceğini açıkladı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından 11 ilde etkisini gösteren deprem felaketinin ardından o illeri yeniden ayağa kaldırmak amacı ile TOKİ ile birlikte şehirleri yeniden ayağa kaldırma çalışmaları başlatıldı.

Bu kapsamda yapımlarına başlanan ve ihalelerin alındığı ifade edilirken bugün Kurban Bayramı tatili dönüşünde gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalarda TOKİ konutlarının ne zaman teslim edileceği de öğrenildi.

DEPREM KONUTLARININ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEĞİ AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''TOKi'miz bölgenin yeniden ayağa kaldırılması sürecinde öncü rol oynuyor. Ekim kasım ayından itibaren yapımı tamamlaman konutların teslimatına başlıyoruz. Amacımız ilk bir sene içerisinde 319 bin deprem konutunu teslim etmektir. Bölgede inşa edeceğimiz konut sayısı ise toplam 650 bindir. Şimdiye kadar inşa süreci başlayan konut sayısı 180 bini buldu. Evleri yıkılan vatandaşlarımızın çok büyük bir bölümünün gelecek bayramı yeni yuvalarında karşılamalarını hedefliyoruz.'' şeklindeki ifadeler ile konutların ne zaman teslim edileceği öğrenilmiş oldu.