O ilde 120 ay vade ile konut projesi müjdesi! 240 dairelik toplu konut ile ev sahibi olma imkanı veriliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte il genelinde vatandaşlar için 240 dairelik toplu konut projesi müjdesi verildi.
O ilde 120 ay vade ile konut projesi müjdesi! 240 dairelik toplu konut ile ev sahibi olma imkanı veriliyor

Konut fiyatlarının arttığı bu son dönemde vatandaşlar için belediye müjdeli haberi verdi. Yapılan son açıklama ile birlikte Sakarya ilini rahatlatacak ve de uygun ödeme imkanları ile sunulacak toplamda 240 dairelik konut projesine başlandığı öğrenildi. Bu çerçevede açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapımına başlanacak olan konut projesinin detaylarını açıkladı.

240 DAİRELİK KONUT PROJESİ MÜJDESİ!

Uygun fiyat imkanı ile konut sahibi olmak isteyen kişiler için Sakarya Büyükşehir Belediyesi müjdeli haberi verdi. Belediye tarafından yapılan açıklamalara göre “Konut AŞ projemizin Sakarya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere 99 depremini yaşamış bir şehir olarak hepimiz acı tecrübeler edindik.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren, tekrar böyle acılar yaşamamak için çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık. Bu projemiz sayesinde hemşerilerimize iyi yaşam standartlarıyla donatılmış, güvenli ve huzurlu bir çevrede yaşama imkânı sunuyoruz” ifadeleri ile yapılacak olan 240 konut için çalışmalara başlandığı öğrenildi.

Bu süreçte yapılan duyuruda Belediye ile birlikte AK Parti Milletvekili Murat Kaya, ilçe belediye başkanları, SESOB Başkanı Hasan Alişan, MÜSAİD Başkanı İsmail Filiz Fidanoğlu, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Başkanı İbrahim Çorbacı, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, Muhtarlar Federasyonu Sakarya Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir bürokratları da konut projesinin tanıtımında yer aldı.

ÖDEME PLANI BELLİ OLDU!

Yapılacak olan toplu konutlar için en çok merak edilen konular arasında ödeme planı yer aldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada "Ancak bu dairelerin 150'si, siz değerli halkımıza ön talep olarak satışa sunacağız. Taleplerin fazlası durumunda, adil bir kura ile hak sahiplerini belirleyeceğiz. Projemizin ödeme seçeneklerinde de sizleri düşündük. Peşin alımlarda, liste fiyatından %10'luk bir indirim uygulayarak, yükünüzü hafifletiyoruz. Ayrıca, %25 peşinatla başlayıp, 6 ayda bir %2 veya %3 ara ödeme seçenekleriyle, 84 aylık veya 120 aylık vadelerle de sizlere kolaylık sağlıyoruz” ifadeleri ile uygun ödeme imkanları da vatandaşlara duyuruldu. Yakın zamanda başvuru ve kura hakkında da belediye tarafından duyuruların gelmesi bekleniyor.