Birikmiş parası olana Milli Emlak piyangosu! 667 TL taksitle satılık hazine arazisi arsa yatırımı fırsatı

Toprak yatırımı yapmak isteyenlerin başına talih kuşu kondu. Milli Emlak'tan satılık arsalar, hazine arazileri için yeni ilanlar yayımlandı.
Birikmiş parası olana Milli Emlak piyangosu! 667 TL taksitle satılık hazine arazisi arsa yatırımı fırsatı

Birikmiş parası olana Milli Emlak piyangosu! 667 TL taksitle satılık hazine arazisi arsa yatırımı fırsatı - Yükselen konut fiyatlarını düşürmek için hükümet peş peşe yeni kararlar almaya devam ederken bu kararlardan biri de atıl durumda olan hazine arazileri için alınmıştı.

Mülkiyeti devlete ait olan ancak kullanılmayan ve boş durumda olan hazine arazilerini hem ekonomiye kazandırmak hem de arsa arzını arttırarak arsa, konut fiyatlarını düşürmek amacı ile hazine arazilerinin satışları arttırılmıştı. Hazine arazilerine ilişkin yeni satış duyurusu yayımlandı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIR ARSALAR HAZİNE ARAZİLERİ İLANA ÇIKTI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni ilanlar kapsamında çok sayıda ilde bulunan hazine arazileri satışa sunuldu. Satılık hazine arazileri uygun fiyatları ile dikkat çekerken aynı zamanda peşin ödeme yapmak istemeyen kişiler için de 24 aya kadar taksitle ödeme yapma imkanı sunuldu.

milli-emlak-arsa-satisi.jpg

Milli Emlak tarafından yayımlanan yeni ilanlar kapsamında ucuz arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere yeni fırsat sunuldu. Arsa almak isteyen kişiler için farklı çok sayıda şehirde yer alan yüzlerce arsa ihale yöntemi ile satışa sunuldu. Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda 16 bin liraya satılan arsalar için 24 ay taksitle alım yapan kişiler aylık 667 TL ödeme yaparak yatırım yapma fırsatı elde edecekler.

Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlar için başvurular resmi sitede yayımlanan ilanlarda yer alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü il / ilçe başkanlıkları üzerinden belirtilen tarihlerde ihale yöntemi ile yapılacak. İhalelerde en yüksek teklifi veren kişiler arsaları almaya hak kazanacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni