Daha önceki tüm rakamları unutun! İslam Memiş kasırga uyarısı yaptı işte yeni altın tahmini

Altın fiyatları için yapmış olduğu tüm tahminleri çıkan İslam Memiş son altın yorumu ile yine büyük yankı uyandırdı.
Daha önceki tüm rakamları unutun! İslam Memiş kasırga uyarısı yaptı işte yeni altın tahmini

Daha önceki tüm rakamları unutun! İslam Memiş kasırga uyarısı yaptı işte yeni altın tahmini - Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızı ile devam ederken vatandaşlarda altında yön ne olur sorusuna yanıt aramaya başlamıştı.

Konu hakkında bir son dakika açıklaması da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapıldı. İslam Memiş altın fiyatlarında yaşanan düşüşü alım fırsatı olarak yorumlarken altında yükseliş yaşanacağı beklentisini dile getirdi. İşte o yorumlar...

ALTIN TAHMİNİ VE UZMAN YORUMLARI! 2024'TE ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Altında yön merak konusu olurken altın fiyatları hakkında bir son dakika yorumu da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapıldı. İslam Memiş yapmış olduğu son açıklamasında “Bu akşam ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararı yarın da Avrupa Merkez Bankası’nın kararı var. Bu kararlar altının fiyatı için oldukça önemli. Bu akşam ki toplantı sonrası 2024 yılının şifrelerini arayacağız” diyerek FED toplantısı öncesinde kararın önemine değinmişti.

Kararların ardından yaşanacakları da öngören İslam Memiş 2024 yılında ons altın fiyatının 2700 dolar seviyesi gündemde kalmaya devam ediyor. Bu hafta yaşanan düşüşler yılın son düşüşleri ve son altım fırsatı olarak değerlendirmek gerekiyor” diyerek 2024 yılı için yine yükseliş yorumunda bulundu. İslam Memiş daha önce yapmış olduğu çok sayıda açıklamasında altın fiyatları için 2024 yılı tahmini olarak 2 bin TL seviyesini işaret etmişti.

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup emlak365.com sitesi tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Genel Yayın Yönetmeni