O ilçelerde yaşayanlara devlet eliyle arsa fırsatı! İmara uygun arsa almak isteyen elini çabuk tutsun

Türkiye'de artan taşınmaz fiyatları nedeniyle vatandaşlar da alternatif satışları inceliyor. Son dönemde artan konut fiyatları nedeniyle arsaya olan talep artarken ilan portalinde arsa satış fırsatı duyuruldu.
O ilçelerde yaşayanlara devlet eliyle arsa fırsatı! İmara uygun arsa almak isteyen elini çabuk tutsun

Ülkemizde pandemi döneminden kısa bir süre konut, tarla ve arsa gibi çeşitli taşınmazların fiyatları artmaya başladı. Söz konusu fiyat artışları devam ederken kamu ilanları vatandaşlar için alternatif bir seçenek sunuyor. Artan fiyatlar nedeniyle daha uygun fiyata taşınmaz sahibi olmak isteyenler devlet eliyle yapılan satışları inceliyor. Alternatif satışlar için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar için Basın İlan Kurumu (BİK) ilan portali üzerinde yer alan arsa satışına ilişkin detayları derledik.

BİK, ''İlan.gov.tr'' adresi üzerinden 81 il genelinde taşınmaz satışı için ilan yayımlamaya devam ediyor. İlan portali üzerinde yer alan bilgilere göre Ankara'nın Keçiören ve Pursaklar ilçelerinde arsa satışı yapılacağı öğrenildi.

ANKARA'DA İCRADAN ARSA SATIŞI

Basın İlan Kurumu ilan portalinde yer alan ilan bilgileri ile Bir borçtan dolayı çeşitli taşınmazların satışa çıkarıldığı bildirildi.

screenshot-2.jpg

3 adet taşınmaz satışı yapılacağına ilişkin açıklama yapılırken bu taşınmazlardan 2'sinin Keçiören, birinin de Pursaklar ilçesinde yapılacağı bildirildi. Buna göre;

1'nci ilanda;

Ankara İl, Pursaklar İlçe, PURSAKLAR Mahalle/Köy, 95495 Ada, 4 Parsel, 1/1 ( tam ) hissesi satılacaktır.

Kıymeti : 9.000.000,00 TL

u.jpg

2'nci ilanda;

Ankara İl, Pursaklar İlçe, PURSAKLAR Mahalle/Köy, 95495 Ada, 5 Parsel, borçlu adına kayıtıl 2537/5237 hissesi satılacaktır.

Kıymeti : 6.490.000,00 TL

screenshot-3.jpg

3'üncü ilanda;

Özellikleri : Ankara İl, Keçiören İlçe, KAVACIK SUBAYEVLERİ Mahalle/Köy, 6508 Ada, 5 Parsel, 2. Kat, 2 nolu Bağımsız bölüm mesken - çatı katlı bağımsız bölüm niteliği olan taşınmazın 1/1 pay paydası satılacaktır.

Kıymeti : 3.000.000,00 TL

screenshot-4.jpg

Öte yandan bir borçtan dolayı cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılırken açık artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/828 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Emlak365.com