Halkbank'tan emeklilere 5.000 TL ek ödeme müjdesi!

Emeklilere bir destek ödemesi müjdesi de Halkbank tarafından yapıldı. Halkbank 5 bin TL ek ödeme yapacak!
Halkbank'tan emeklilere 5.000 TL ek ödeme müjdesi!

Halkbank'tan emeklilere 5.000 TL ek ödeme müjdesi! Emeklilerin nakit para ihtiyaçları her geçen gün artarken nakit paraya sıkışan emeklilere yeni destek ödemesi müjdesi Halkbank tarafından verildi.

Halk Bankası tarafından yapılan açıklama ile emekli aylığı olan kişilere yeni ek gelir kapısı açılmış oldu. Tüm emeklilerin yararlanabileceği promosyon kampanyasının koşulları da belirlenerek ilan edildi.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Halk Bankaı resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir" denilerek SGK emeklilerine 5 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

halkbank.jpg

Banka tarafından yapılan açıklamada promosyon başvurusu için aranılan şartlar ise şu şekilde belirtildi "Daha önce Bankamızdan promosyon ödemesi almış ve taahhüt süresi devam eden müşterilerimizin iade etmesi gereken tutar, yeni ödenecek promosyon tutarından mahsup edilerek ödeme yapılacaktır. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır"

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA, EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU KAÇ TL?

Bankaların ödemiş oldukları rakamlar düzenlenen kampanyalara göre değişkenlik gösterirken güncel rakamlar içerisinde en yüksek emekli maaşı promosyonu ING Bank tarafından açıklanan 12 bin 500 TL olarak öne çıkmayı başardı. ING Bank ek emekli promosyonu rakamları ile toplamda 12 bin 500 liraya varan ödeme yaparken bu bankayı ise 12 bin liralık teklifi ile Akbank takip ediyor. Yapı Kredi Bankası emekli maaşı promosyonu 9 bin 200 TL olarak öderken kamu bankaları ise 5 bin TL ödeme ile en düşük ödeme yapan bankalar arasında bulunuyor.

Genel Yayın Yönetmeni