Ziraat Bankası hesap sahipleri yaşadı! Bu işlemi yapanlara 750 TL yılbaşı hediyesi

Milyonlarca Ziraat Bankası müşterisine yılbaşı hediyesi müjdesi geldi. Bank Kart Aralık kampanyası ile yeni müjde duyuruldu.
Ziraat Bankası hesap sahipleri yaşadı! Bu işlemi yapanlara 750 TL yılbaşı hediyesi

Ziraat Bankası hesap sahipleri yaşadı! Bu işlemi yapanlara 750 TL yılbaşı hediyesi - Bankaların yeni yıl kampanyaları büyük bir hızla başlarken Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası milyonlarca müşterisine yılbaşı hediyesi dağıtacağını açıkladı.

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala bankalar kart kampanyalarını açıklarken bu kampanyalardan biride Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Bankkart Aralık 2023 kampanyaları kapsamında yıl başı alışverişi yapanlara 750 liraya varan para iadesi kazanma imkanı sunulacak.

ZİRAAT BANKASI KART SAHİPLERİNE YENİ YIL HEDİYESİ! 750 TL PARA İADESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart com.tr veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılmak için YENIYIL yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya süresince Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap sektöründeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri her alışverişinize 250 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira verilecektir.

bankkart.jpg

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Düzenlenen kampanyadan her kart sahibi en fazla 750 liraya kadar bankkart lira kazanabilecekler. Kampanyadan kazanılan paralar kişinin bankamatik kartına para puan olarak yüklenecek ve kişinin bir sonraki alışverişinde harcamasından düşülecek. Yani para iadesi yerine geçecek. Söz konusu hediyele liralar kart sahibine anında tanımlanacak ve kampanya koşulları yerine getirilir getirimez anında karta yüklenecek.

Genel Yayın Yönetmeni