Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahiplerine son uyarı! Bunu yapan yanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu son dakika açıklaması ile milyonlarca ev sahibini bir kere daha uyardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahiplerine son uyarı! Bunu yapan yanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahiplerine son uyarı! Bunu yapan yanacak - Son dönemde artan satılık ve kiralık ev fiyatları vatandaşların ceplerini yakmaya devam ederken konu hakkında bir son dakika açıklaması da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında kiraya fahiş zam yapan ev sahiplerini uyardı. Daha öncede fırsatçı ev sahiplerini uyarmış, kiralara zam yapan ev sahiplerini uyarmış, fırsatçılara göz açtırmayacaklarını vurgulamıştı.

FIRSATÇI EV SAHİPLERİ ŞİMDİ YANDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamasında "Fahiş fiyat balonunun söndürecek tedbirleri artık hayata geçiriyoruz" Ev sahiplerinin insaf dışı uygulamalarını bir kenara koyamayız. Dün bir vatandaşım bana onu söyledi. Dedi ki "Kiracıyım." Ne kadar ödüyorsun dedim. Başkanım dedi 'Şu anda ev sahibi beni ciddi manada sıkıştırıyor, 2500 lira veriyordum, şimdi kiramı 7500 liraya çıkardı, ya verirsin ya evden çıkarsın diyor." İnsaf 2500'den 7500'e evin kirasını çıkarmak. Mecburen o ilçedeki belediye başkanımızı aradım. Ondan ricada bulundum.

Dedim ki ya uygun bir kiralık yer bul, veyahut da bizim TOKİ'nin evleri varsa oradan kendisine bir imkan sağla. Her şeyi devletten beklemek herhalde olacak bir şey değil. El ele vereceğiz, dayanışma halinde olacağız. Ama ben o ev sahibine, sende vicdan var mı? Diye sormak durumundayım. 1'e 3, bu kadar biz konut yapıyoruz. Bu yaptığımız konutlarla çözüm geliştirmeye çalışıyoruz ama insaf ya. 2500'den 7500'e çıkarıyorsun, bu ne vicdandır. Fahiş fiyat balonunun söndürecek tedbirleri artık hayata geçiriyoruz." dedi. Ev sahipleri için son bir kez daha uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyat balonunu söndürmekte kararlı olduklarını ifade ederek kiraları düşürecek tedbirleri almaya kararlı olduklarının altını çizdi.

Genel Yayın Yönetmeni