Ajda Pekkan deprem fırsatçılığı haberlerine ateş püskürdü

Deprem sonrası konut fiyatları sert bir şekilde yükselirken Ajda Pekkan'ın da evinin fiyatını arttırdığı iddia edilmişti.

Ajda Pekkan deprem fırsatçılığı haberlerine ateş püskürdü - Türkiye Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük deprem felaketi nedeni ile büyük bir yıkım yaşarken depremin etkisi ile büyük bir göç dalgası başlamıştı. 

Gerek depremde yıkılan binalar gerekse de depremin etkilediği bölgelerde yaşayan kişilerin yakın şehirlere göç etmesi sonrasında pek çok şehirde ne yazık ki konut fiyatlarında rekor artış yaşanmıştı. Hem kiralık hem de satılık ev fiyatlarında son derece hızlı bir yükseliş yaşanırken fırsatçılık yapan pek çok kişi teşhir edilmişti. 

AJDA PEKKAN VİLLASININ SATIŞ FİYATINA ZAM MI YAPTI?

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ederken pek çok ev sahibi hem kiralık hem de satılık ev fiyatlarına zam yaparak büyük tepki çekmişti. Kahramanmaraş depremi sonrasında İstanbul'da ki deprem riski de yeniden gündeme taşınmıştı. Depreme karşı İstanbul'da riskli ilçeler ve güvenli ilçeler sıralaması yapılırken Ajda Pekkan'ın depreme karşı görece düşük riskli olarak nitelendirilen Sarıyer ilçesindeki evini fahiş fiyatla satmaya çalıştığı öne sürülmüştü. 

Konu hakkında Ajda Pekkan yaptığı açıklamasında "Deprem fırsatçılığı yaptı ne demek? Çok çirkin haberler bunlar. 60 yıldır bu ülkeye vergi ödüyorum. Depremzede vatandaşlarımız için de elimden geleni yapıyorum. Deprem sonrası 1 milyon TL bağışta bulundum" diyerek kendisi hakkında bu tip haberler yapan kişiler hakkında kanuni haklarını kullanacağını ifade etti. Ajda Pekkan yapılan haberlere sert tepki göstererek asılsız olduklarını dile getirdi. 

Emlak Haberleri Haberleri