Bugün Duyuruldu! 0.79 Faizle Satın Alabileceğiniz Apartman Daireleri

Banka konut satış listeleri yeniledi. Banka müşterilerine 120 ay vade ve 0.79 kar payı oranıyla alınabilecek apartman daireleri ilgilenenlere duyuruldu. Hem finansman hemde konut satış listesi.

Kendi evini almak isteyenlerin son dönemlerdeki tercihlerinin başında banka konut satışları geliyor.

Bankaların kendilerine ait evlerini almak isteyen müşteriler hem indirimli ilk teklif fiyatlarından yararlanıyorlar hemde düşük faizli konut kredisi yada düşük kar payı oranlı konut finansmanından yararlanıyorlar.

BANKA KONUTLARINDAN ALANA 0.79 ORANLI FİNANSMAN

Banka konutları avantajlı kılan en önemli etmen bankaların özel olarak sağladığı konut kredisi yada konut finansmanı oluyor. Her banka kendi oranını uygularken en düşük oran listesinin zirvesinde bir katılım bankası bulunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası müşterilerinin kendi evlerinden almak istemeleri durumunda çok düşük kar payı oranıyla konut finansmanı sağlıyor.

Banka farklı platformlar üzerinden ve kendi resmi gayrimenkul satış sitesinden satışta olan konutları haftalık ilan ediyor. İhale süreci belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası ilan edilen süre içinde başvuru yapana teklif hakkı sunuyor. En yüksek teklife konutlar satılıyor.

BU KONUTLARIN SATIŞ İLANLARI BUGÜN YAYIMLADI

Yeni hafta başı itibariyle Türkiye Finans Katılım Bankası yeni konut satış ilanlarını duyurdu.

Türkiye'nin farklı ile ve ilçelerinde yer alan banka konutlarını satacak olan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihaleye katılmak isteyenlerin başvurularını bekliyor.

Konut Satış Listesine Ulaşabileceğiniz Adresler

Yukarıda yer alan görsellerdeki siteler üzerinden Türkiye Finans Katılım Bankası'nın konut satışlarına dair duyurulara ulaşabilirsiniz. Arama yapılacak alandan ister ucuzdan pahalıya ister kendi şehrinize göre isterseniz de konut tipine göre arama yapabilirsiniz.

Bazı Konut Satış İlanları

Bankanın güncel ilan etti konut satış duyurularını, Türkiye Finans Katılım Bankası'ndan ev almak isteyenlere örnek olması amacıyla paylaştık. Listenin tamamına bankanın sitesinden ulşabilirsiniz.

0.79 KAR PAYI ORANIYLA FİNANSMAN KİMSEDE YOK

Türkiye Finans Katılım Bankası banka konutları alanlara çok düşük kar payı oranıyla konut finansmanı sağlıyor.

* 120 ay vadeli ödeme planıyla Türkiye Finans Katılım Bankası konutu alanlar için ilan edilen güncel kar payı yüzde 0.79

* 60 ay vadeli ödeme planıyla Türkiye Finans Katılım Bankası konutu alanlar için ilan edilen güncel kar payı yüzde 0.69

Finansman Başvurusu

Bankadan konut almak için ihale teklifi verenler en yüksek teklifi verdiklerinde konutu almaya hak kazanırlar. Geri kalan işlem banka şubelerinden tamamlanır. Bu süreçte bankaya finansman başvuru yapılır ve 0.79 kar payı ile konut finansmanı kullanılabilir.

Emlak Haberleri Haberleri