Corana Virüsü Ev İlanlarını Değiştirdi: Gerçek Dışılık ve Abartı Diz Boyu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koranavirüsü salgını nedeni ile ülkemizde de alınan önlemler her geçen gün biraz daha artıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koranavirüsü salgını nedeni ile ülkemizde de alınan önlemler her geçen gün biraz daha artıyor. Salgın tüm insanları etkilerken pek çok sektörün yanı sıra konut sektörü de virüs ile mücadeleye çalışıyor. Verilen satılık ve kiralık konut ilanları da virüsten etkilendi. Bazı ilanlarda mizahın dozu kaçarken abartı yükseldi...

Corana virüsü salgını nedeni ile vatandaşın ev tercihi de değişti.



ESKİDEN MERKEZE YAKIN EV İLANLARI ARANIRKEN ŞİMDİ MERKEZDEN UZAK EV İLANLARI ARANIYOR!



Virüsün kalabalık ortamlarda hızlı yayılması nedeni ile artık pek çok kişi şehir merkezlerinden uzak durmaya çalışıyor.



Konu hakkında bugünkü köşesinde özel bir yazı hazırlayan Hürriyet Gazetesi yazarı Gülistan Alagöz durumu masaya yatırdı.



Yapmış olduğu röportajında Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş'tan bilgi alan Alagöz vatandaşın verdiği komik ilanları da köşesine taşıdı.



Taş ise yapmış olduğu açıklamasında “Sadece son bir aya baktığımızda, online platformlarımızda arazi aramalarının yüzde 40’a yakın artmış durumda olduğunu görüyoruz. Ayrıca yaptığımız detaylı araştırmalarda, eskiden daha çok şehir içindeki yatırım fırsatlarına odaklanan genç profesyonellerin İstanbul çevresinin yanı sıra Muğla, Çanakkale ve Tekirdağ çevresine odaklandıklarını görüyoruz” dedi.





KORANAVİRÜS TEMALI VERİLEN EV İLANLARI



Korana virüsün bile çıkamayacağı yükseklikte satılık ev



Anti Corana full dezenfekte 1+1 daire



Corana virüsten izole, şehirden uzak huzurlu ve steril ev





Koranavirüsü geçirmeyen 0.79 krediye uygun ev



Arsanıza üreticiden koranavirüsten uzak prefabrik ev



Anti corana ev



Emlak365.com


Emlak Haberleri Haberleri