Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'da toplu açılış töreni yaptı Şanlıurfa mitingine kaç kişi katıldı rakam açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Urfa'da toplu açılış töreni için miting düzenledi. 12 milyarlık dev yatırımların açılış töreni için Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingine kaç kişi katıldı 2022 rakamı açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün toplam yatırım değeri 12 milyar TL olarak açıklanan projelerin toplu açılış törenini gerçekleştirmek için Şanlıurfa'yı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa ziyareti öncesinde şehirde hummalı çalışmalar yapılırken tören için ise saat 13:00 olarak ilan edilmişti. 

Erdoğan'ın Urfa ziyareti şehirde büyük sevinç yaratırken sabah erken saatlerde ön sıralara geçmek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakından görmek isteyen kişilerin miting alanına doğru yola çıktıkları görülmüştü. Erdoğan Urfa mitingi için alanda toplanan kişi sayısı da merak konusu olmuştu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN URFA MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI, ŞANLIURFA MİTİNGİ TOPLAM SAYI NE KADAR?

Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni için hazırlanan tören alanında toplanan kalabalığın sayısı merak konusu olmuştu. Toplu açılış töreni için konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hedeflerimize dudak bükerek bakanlar "doğruya doğru" diyerek bu tabloya bakmak zorunda kalıyor. Yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız. Şu anda bu alanda 110 bin kişi var.

 Bu bir rekor. İşte bu Türkiye'nin en önemli lokomotiflerinden biri de Şanlıurfa'dır. Nemrut'u kendi ateşinde boğan, dünyanın en büyük kalkınma projesi GAP'ın şehri Şanlıurfa inşallah Türkiye Yüzyıl'ının da yıldızı olacaktır. Şanlıurfa, geçmişisin şanlı temsilcisi, geleceğimizin teminatı giderek yerini daha da güçlendiriyor" diyerek meydanda toplanan toplam kişi sayısını 110 bin kişi olarak duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan miting sonrasında akşam 17:00'de Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa Genişletilmiş İl Danışması Meclisi Toplantısı'na da katılacak ve ziyaretini sonlandıracak. 

Emlak Haberleri Haberleri