Garanti Bankası Yüzde 51 Daha Ucuza Satıyor! 13 Bin Liraya Depo, 26 Bin Liraya Dükkan, 47 Bin Liraya Konut

Garanti Bankası satılık gayrimenkul ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında 47 bin liraya satılık daire alma fırsatı sunuldu! Garanti Bankası satılık ev, işyeri, depo, apartman dairesi!

Bankalardan satılık icralık evler düşük fiyatları ile her geçen gün biraz daha fazla ilgi görmeye devam ediyor. Garanti Bankası satılık gayrimenkuller düşük fiyatları ile bankadan ev almak isteyen kişilere hitap ederken Eylül ayı ilanları güncellendi.

Yapılan güncelleme ile Garanti Bankası satılık daire fiyatları 47 bin liraya kadar çekildi. Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası tarafından satışa sunulan taşınmazlar arasında en düşük fiyat ise 13 bin lira olarak belirlenen depo oldu.

GARANTİ BANKASI SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI EYLÜL AYINA ÖZEL OLARAK GÜNCELLENDİ!

Bankalar ellerinde olan taşınmazları sudan ucuz fiyatlarla satmaya devam ederken Garanti Bankası gayrimenkul ilanlarını revize etti. Eylül ayına özel olarak yapılan güncelleme sonrasında 13 bin liradan başlayan fiyatlarla taşınmazlar satışa sunuldu.

Mersin Akdeniz Yeni Mahallesinde 33 m2 depo için Garanti Bankası satılık gayrimenkul ilanları için 13 bin lira talep edildi. Aynı mahallede yer alan 41 m2 büyüklüğe sahip olan depo için talep edilen fiyat ise 19 bin lira olarak ilan edildi.

GARANTİ BANKASI SATILIK EV İLANLARI! 1+1 70 M2 EV 47 BİN LİRA, 3+1 103 M2 EV İSE 61 BİN LİRAYA SATILIK

Garanti Bankası satılık gayrimenkuller ilanları arasında depoların yanı sıra dükkan ve apartman dairesi ilanları da yer aldı. Kocaeli Karamürsel 4 Temmuz Mahallesinde yer alan dükkan için talep edilen satış fiyatı 26 bin lira olarak ilan edilirken Osmaniye Kadirli Dere Mahallesinde yer alan dükkan için ise talep edilen fiyat 31 bin lira oldu.

Bankadan ev sahibi olmak isteyen kişiler için çok sayıda apartman dairesi satış ilanına da yer verildi. Garanti Bankası satılık apartman dairesi için verilen en düşük fiyatlı ilan Şanlıurfa Viranşehir Kale Mahallesinde yer alan 1+1 büyüklüğe sahip olan 70 m2 ev için talep edilen 47 bin liralık fiyat oldu.

Daha büyük bir evi ucuz almak isteyen kişiler için ise Kütahya Merkez Hamidiye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 103 m3 büyüklüğe sahip 3+1 daire için talep edilen fiyat ise 61 bin lira oldu.

Emlak Haberleri Haberleri